Het beste personeel vinden

Wanneer je op zoek bent naar nieuw personeel, of dat nu tijdelijk is of voor vast, het neemt vaak veel tijd in beslag. Deze tijd kun je vast beter besteden. Wij regelen het graag voor jou en zorgen ervoor dat je snel een geschikte kandidaat hebt voor de openstaande functie. T&E studenten uitzendbureau is het uitzendbureau gespecialiseerd in de selectie en werving van studenten, starters en young professionals. We houden natuurlijk rekening met jouw specifieke wensen bij de zoektocht naar nieuw personeel. Wij gaan op zoek naar de ideale match zodat de functie snel vervuld kan worden en daarbij kun je rekenen op kwaliteit.

Kennis en ervaring

Wij houden ons al sinds 2000 bezig met de werving van personeel in de logistiek, horeca, office support en de dienstverlening. Flexibiliteit, snelheid, scherpe tarieven en een no-nonsense mentaliteit hebben mede gezorgd voor de groei van T&E. Op het gebied van werving hebben wij veel ervaring en weten we precies waar we naar moeten kijken zodat er snel een geschikte match is gevonden. Wil je graag van onze werving gebruik maken? Dan kun je altijd geheel vrijblijvend informeren naar wat wij op het gebied van werving voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

werving

Uitgebreide informatie

Wij staan graag voor je klaar als het gaat over de werving van personeel. Je bent op zoek naar kwaliteit en goede studenten en deze kunnen wij jou bieden. Heb je vragen over onze diensten? Vul dan het contactformulier in of stuur een mail naar uitvraag@tene.nl.