Werving en selectiebureaus, kies T&E Studenten Uitzendbureau

Heb je al eens gezocht naar wat werving en selectiebureaus voor jou kunnen betekenen? Ze kunnen onder andere veel tijdrovende zaken uit handen nemen. Bijvoorbeeld het werven en selecteren van personeel en alles wat daarbij komt kijken. Het is belangrijk dat er een goede match is tussen de werkgever en de werknemer. Je hebt bepaalde wensen die je aan de werving en selectiebureaus doorgeeft en dan gaan zij voor jou op zoek. Dat is ook precies wat wij voor jou kunnen doen. T&E studenten uitzendbureau is een werving en selectiebureau en wij zijn ervaren in het samenbrengen van studenten, starters en young professionals die op zoek zijn naar werk en werkgevers.

Ervaring

Wij zijn al sinds 2000 actief en leveren personeel in de logistiek, horeca, office support en de dienstverlening. Wij zijn een van de werving en selectiebureaus waar je als werkgever meteen gebruik van kunt maken. Bij ons staan flexibiliteit, snelheid, scherpe tarieven en een no-nonsense mentaliteit centraal. Onze uitzendkrachten staan bekend om het enthousiasme dat zij hebben tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Werving en selectie neemt veel tijd in beslag en daarom nemen wij dat onderdeel graag van jou over.

Werving en selectiebureau

Personeel zoeken uitbesteden

Wil je het zoeken van personeel uitbesteden aan ons bureau en gebruik maken van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hanteren scherpe tarieven en zorgen er voor dat je van tevoren op de hoogte bent van alle mogelijkheden die wij jou te bieden hebben.

Stuur ons een mail

Als je een werknemer zoekt en geen tijd hebt of niet over de juiste middelen of kennis beschikt, dan zijn wij jou graag van dienst. Wij luisteren naar jouw wensen en gaan dan voor jou op zoek. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen en dan nemen wij snel contact met jou op. Ook kun je een mail sturen naar uitvraag@tene.nl.