Betrouwbaar werving en selectiebureau

Heb jij een eigen onderneming en ben je op zoek naar nieuw personeel? Het kan zijn dat je te weinig tijd hebt of dat de vacature al een tijdje open staat. Gelukkig hoef jij je daar vanaf nu geen zorgen meer over te maken, ons werving en selectiebureau helpt jou graag verder. T&E studenten uitzendbureau is namelijk een werving en selectiebureau en gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van werknemers en werkgevers. Wij zijn als werving en selectiebureau al sinds 2000 bezig met het leveren van personeel in de logistiek, horeca, office support en de dienstverlening. Daarbij staan flexibiliteit, snelheid, scherpe tarieven en een no-nonsense mentaliteit centraal en daar doen wij alles aan. Onze mensen gaan voor kwaliteit, daar staan wij als werving en selectiebureau voor en dit dragen wij dan ook aan hen over.

Werkwijze bureau

Ons bureau heeft een vaste manier van werken als het over werving en selectie gaat. Bij de werving en selectie gaat het namelijk vooral over het vinden van de juiste match. Daarvoor horen wij als bureau graag wat jouw wensen zijn. Wij kunnen een match zoeken en dus een geschikte kandidaat vinden voor een functie die bij jou momenteel nog niet wordt vervuld of welke binnenkort vrij komt. Wij vinden het als bureau ook belangrijk dat wij goed zijn voor onze studenten. We houden tijdens de zoektocht rekening met jouw wensen en de wensen van de studenten. Hierdoor zetten we uiteindelijk de juiste mensen op de juiste plekken.

Werving en selectiebureau

Contact opnemen

Wanneer je op zoek bent naar personeel of je wilt graag studentenwerk uitbesteden, neem dan contact op met ons. Wij kunnen studenten voor jou werven en selecteren. Wij zorgen ervoor dat er een ideale match ontstaat tussen de werkgever en de werknemer. Op onze website kunt je het formulier invullen, dan nemen wij contact met jou op. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar uitvraag@tene.nl.