Personeel zoeken en screenen

Als werkgever krijg je regelmatig te maken met werving en selectie van personeel. Dit proces neemt veel tijd in beslag maar is erg belangrijk. Wij van T&E studenten uitzendbureau kunnen jou hierbij van dienst zijn. Wij zijn het uitzendbureau dat gespecialiseerd is in het bij elkaar brengen van studenten en werkgevers. Sinds 2000 leveren wij personeel in de logistiek, horeca, office support en de dienstverlening. Wij zorgen voor de werving en selectie en daarbij staan flexibiliteit, snelheid, scherpe tarieven en een no-nonsense mentaliteit centraal. Wij nemen graag de tijd voor het proces zodat wij zeker een goede match vinden. Dit kan ook met spoed geregeld worden wanneer je snel een nieuwe werknemer nodig hebt. Wij gaan van tevoren met jou in gesprek en vragen naar jouw wensen en behoeften op het gebied van jouw toekomstige personeel.

Klantgericht

Jouw wensen staan continu centraal bij de werving en selectie die wij voor jou uitvoeren. Wij gaan namens jou op zoek naar een geschikte kandidaat. Inmiddels hebben wij al meer dan 30.000 uitzendkrachten in ons personeelsbestand en daardoor is de kans groot dat wij snel een geschikte kandidaat hebben gevonden voor jouw vacature.

Meer over ons

Wil je graag meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van werving en selectie? Neem dan contact op via het contactformulier. Je kunt ook een e-mail sturen naar uitvraag@tene.nl. Er kan altijd geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd over de kosten die werving, maar ook de selectie met zich meebrengen.

werving-en-selectie