Inschrijven

Waarom inschrijven?

Ben jij student en op zoek naar een flexibele bijbaan? Ben jij net afgestudeerd en klaar voor de eerste stap in je carrière? Of ben jij op zoek naar een volgende baan? Dan ben je bij T&E Personeelsdiensten aan het juiste adres! Schrijf je bij ons in. Dan nemen onze recruiters of planners contact met je op. Wij plannen een intake in (telefonisch of op locatie) en bekijken direct waar en wanneer jij aan de slag kunt!

Ervaar je problemen met het invullen van het formulier? Stuur dan een mail naar planning@tene.nl met hierin je contactgegevens.

 

030-2938151

 

callcenter werk

Inschrijven

Laat ons weten wie je bent, wat je kan en waar je naar op zoek bent door je in te schrijven. Op deze pagina helpen wij jou dan met het vinden van de juiste baan.

* velden zijn optioneel

Achternaam:

Tussenvoegsel: *

Voornaam:

Geslacht:
MV

Geboortedatum: * (dd/mm/jjjj)

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

E-mailadres:

Telefoonnummer: (0101234567)

Opmerkingen: *

Uw CV:

Persoonlijk kennismaken?

Tegenwoordig gaat alles online. Super makkelijk en snel! Maar heb jij behoefte aan persoonlijk kennis maken? Super leuk! Kom langs bij onze vestiging in Utrecht en drink gezellig een bakje koffie mee. Zijn wij en jij enthousiast? Dan schrijven we je direct in. Vergeet je cv, legitimatiebewijs en IBAN niet mee te nemen. Op deze manier sta je direct goed in ons systeem en kunnen wij voor je aan de slag.