Op zoek naar een baan?

Ben je op zoek naar een leuke baan? Wij kunnen je daarbij helpen. We vinden het erg belangrijk dat je plezier hebt in je werk. Dit is uiteindelijk voor iedereen het beste. We doen ons best om een prettige werksfeer te creëren en je kunt bij ons met al je vragen terecht. We denken graag met jou mee bij jouw zoektocht naar een leuke baan.

Waarom T&E?

Flexibel

Sinds de start van T&E bieden wij werkzoekenden de juiste (bij) baan aan die niet alleen ter verrijking is voor je loopbaancarrière, maar een ingang biedt om ervaringen op te doen in de gebieden waar je gepassioneerd en nieuwsgierig naar bent. Wij hebben banen in vele verschillende sectoren, o.a. horeca, administratie, logistiek en office. Via T&E kun je bijvoorbeeld werken bij grote festivals als Dancevalley en Mysteryland maar ook bij voetbalwedstrijden of cateringopdrachten.

Vast

Ben jij net afgestudeerd of heb je al een paar jaar werkervaring en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Wij brengen je in contact met  de leukste werkgevers. Wanneer je meer informatie over onze vacatures wil, neem dan contact op met ons op via 030-293 81 51 of schrijf je direct in.

“Meest flexibele bijbaan ooit! T&E, bedankt!”
Bas de Vries
“Via T&E had ik binnen twee weken een nieuwe baan! Het is goed te combineren met m'n studie en als ik even wat meer wil werken is daar ook ruimte voor.”
Cecilia Runneboom
"Via een vacature van T&E bij een leuk bedrijf terecht gekomen. Na een kort en soepel verlopen traject, werk ik hier nu al ruim een jaar met veel plezier!"
Céline Scherpenisse