Sales talent

Op zoek naar commercieel talent? Leadgeneratie, afspraken maken en new business scoren zijn taken die onze commercieel gedreven werknemers met beide handen aangrijpen. Zoek je structurele invulling voor een callcenter of een accountmanager relatiebeheer?

In samenspraak met jouw bedrijf maken wij een profiel op van de juiste kandidaten en gaan wij binnen en buiten ons bestand opzoek naar de juiste mensen voor de werkzaamheden.

Kunnen wij je nog voorzien van advies of heb je een vraag? Neem dan contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ben je op zoek naar werk en spreekt de bovenstaande informatie je aan, meld je dan hier aan!

 

Over T&E

Het kost vaak veel tijd om op zoek te gaan naar nieuwe medewerkers. Wij helpen je graag om de personen te vinden die jij zoekt voor jouw bedrijf. Door ons de werving en selectie te laten doen bespaar je tijd en geld. We zijn al sinds 2000 actief als uitzendorganisatie en hebben ruime ervaring op dit gebied. We hanteren een flexibele en transparante werkwijze en bieden scherpe tarieven aan.