logistiscs

Over T&E Logistic Support

T&E Logistic Support is een dienstverlener onder de vlag van de T&E Personeelsdiensten. Wij zijn groot genoeg om grootschalige projecten te bedienen in hun vraag en klein genoeg om dit op een persoonlijke manier te doen.

In de logistiek hebben wij ons bewezen bij onder anderen GLS, DHL, Sandd, Koopman Logistics, VDS Fulfilment, Packs, Bavaria en Hornbach. Het maken van de juiste match tussen mens en organisatie en de snelheid van schakelen zonder daarbij in te leveren op de kwaliteit, zijn factoren die een flexpartner onderscheiden. Je bent immers zo goed als je laatste opdracht

Functies

  • Orderpickers;
  • Hef/reachtruck chauffeurs;
  • Logistiek medewerkers;
  • Teamleiders;
  • Logistiek managers.

 

Poolconcepting

Wanneer er projectmatig behoefte is aan wisselende inzet maar constante kwaliteit is poolconcepting een uitkomst. Kijkend naar de wisselende behoefte van personele inzet stelt T&E een pool medewerkers samen. Groot genoeg om de drukste momenten op te vangen en klein genoeg om iedereen betrokken te houden. T&E beheert deze pool volledig. Van werven en training tot inplannen en evaluatie.

 

Ontzorging

Wellicht een vage term, maar ontzorging laat zich voor T&E verlaten naar concrete zaken. Wij denken hierbij aan:

24 uur per dag online inzicht in onze planning
U kunt via ons planprogramma online met ons mee kijken en weet dus altijd wie er komt werken, hoe vaak deze flexkracht al gewerkt heeft, etc.

24 uur per dag bereikbaar
7 dagen inde week open voor uitvragen en, wijzigingen in uw planning

Vervoer en veiligheidsschoenen voor de flexkracht
Wij zorgen dat onze flexkrachten altijd op locatie komen. Indien nodig met hulp van ons wagenpark. Ook voorzien wij onze flexkrachten van veiligheidsschoenen.

Vaste accountmanager
Een vaste accountmanager als uw contactpersoon. Deze persoon is op de hoogte van wat er speelt, kan snel schakelen en is zowel het eerste aanspreekpunt voor de flexkracht als voor uw organisatie.

Een maandelijkse managementrapportage
Inzicht in verloop, instroom, leeftijd en vullingspercentages. Deze stellen we samen, op basis van uw wensen.

OrderpickersHeftruck chauffeursBijrijdersOp & AfbouwersOfferte aanvragen