Very Important Person

Wanneer je op zoek bent naar uitzonderlijke dienstverlening? Kun je de werving en selectie gerust aan T&E overlaten. We regelen op aanvraag van jouw bedrijf VIP hostesses. Onze uitzendkrachten begrijpen de etiketten en kunnen jouw gasten zorgeloos bedienen.

Kunnen wij jou ergens mee van dienst zijn, vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Horeca exclusief

De verschillen tussen Horeca Exclusief en onze reguliere horecapool bestaan bijvoorbeeld uit uniforme bedrijfskleding: nette zwarte schoenen, een zwarte broek en een wit overhemd of blouse. Daarnaast hebben zij altijd een aansteker, pen en kelnersmes bij zich. Dit kledingpakket hebben de Horeca Exclusiefmedewerkers zelf bij ons aangeschaft, om hun commitment aan T&E te bevestigen.

Wanneer onze medewerkers de auto op kantoor komen ophalen, voeren wij nog een laatste representativiteitscheck uit. Is het haar netjes opgestoken, zijn de heren geschoren en heeft men geen nagellak op?

De Horeca Exclusiefploeg wordt altijd begeleid door een eerste medewerker of partymanager, zodat de opdrachtgever één aanspreekpunt heeft op de vloer, voor alle uitzendkrachten. De eerste medewerker stuurt de uitzendkrachten aan op de wensen van de opdrachtgever.

Interesse

Ben je opzoek naar werk en spreekt de bovenstaande informatie je aan, meld je dan hier aan!