T&E Horeca Projecten

Sinds 2000 is T&E onder andere actief als uitzendorganisatie op het gebied van horecapersoneel. Flexibiliteit, scherpe tarieven en een no-nonsense mentaliteit hebben de groei van T&E bevorderd. Bij T&E is een bedrijfscultuur ontstaan die ervoor zorgt dat wij niet naar huis gaan voordat het geregeld is. Wij staan voor wat wij beloven.

 

Personeel

T&E Horeca Projecten zou nergens zijn zonder haar uitzendkrachten. Op dit moment hebben wij een bestand van ruim 30.000 medewerkers. Ons bestand bestaat voornamelijk uit HBO en WO studenten maar inmiddels zijn hier ook starters en Young professionals bijgekomen. De studenten komen onder andere bij ons terecht via de afspraken die wij hebben met de vele studentenverenigingen in Nederland. Ook via vacaturesites en horecaopleidingen komt men bij T&E terecht.
T&E is een begrip geworden onder jongeren, studenten en mensen met een passie voor het horecavak. Wij weten onze uitzendkrachten aan ons te binden door hen het gehele jaar door (horeca)werk aan te bieden. ’s Zomers op grote festivals, in het weekend in een voetbalstadion en doordeweeks op feesten en cateringpartijen. De brede ervaring die men opdoet bij T&E, in combinatie met de praktijkgerichte horecatrainingen en de borrels die wij aanbieden, maakt dat onze uitzendkrachten bereid zijn om zich voor 200% in te zetten. Zij weten dat T&E in hen investeert.

Binnen ons netwerk van horecapersoneel maken wij een onderscheid tussen:

 

Opdrachtgevers

Onder meer de Amsterdam Arena, Number 1 catering en de Jaarbeurs behoren tot onze actieve opdrachtgevers. Festivals als Mysteryland en Dancevalley voorzien wij van personeel.Ook lokale cateraars en evenementenlocaties vertrouwen op onze mensen. Het inzetten van grote aantallen horecamedewerkers vraagt om een gespecialiseerde en toegespitste aanpak. Wij geven inzicht in hoe wij te werk gaan en wij laten zien welke stappen in het proces wij nemen: Van werving tot een ingewerkt productief team. Het is cruciaal om geen omzet te missen en geen gast onbediend te laten. Wat u als opdrachtgever van ons mag verwachten:

  • We staan 7 dagen per week voor u klaar;
  • We zijn transparant in onze werkwijze;
  • Een eerlijke prijs voor goed personeel.

 

Training

Wij investeren graag in onze uitzendkrachten en in u als opdrachtgever. Een manier waarop wij dit doen, is door training op locatie. Deze training ontwikkelen we samen met u, zodat er specifiek aandacht gegeven wordt aan díe zaken die voor u belangrijk zijn. Deze trainingen worden gegeven door gespecialiseerde horecatrainers. Er wordt met name aandacht gegeven aan gastvrijheid, efficiënt werken en kennis van uw producten. Wij werken met trainers die in alle takken van de horeca gewerkt hebben en veel ervaring vanuit de praktijk meebrengen. Samen trainen we de pool op de benodigde vaardigheden.

 

Poolconcepting

Wanneer er projectmatig behoefte is aan wisselende inzet maar constante kwaliteit is poolconcepting een uitkomst. Kijkend naar de wisselende behoefte van personele inzet stelt T&E een pool medewerkers samen. Groot genoeg om de drukste momenten op te vangen en klein genoeg om iedereen betrokken te houden. T&E beheert deze pool volledig. Van werving en training tot inplannen en evaluatie.