“Ondanks dat het cateren van een evenement veel meer inhoudt dan alleen het op de dag zelf bereiden en verkopen van Food is deze laatste fase wel de enige die de bezoekers daadwerkelijk zien. Als direct uithangbord vormen onze medewerkers dan ook een zeer belangrijke basis voor ons succes!

Wij zijn trots op de invulling die wij hieraan geven. Ieder event een grote groep medewerkers vanuit onze eigen medewerkerspool, aangevuld door Horeca Uitzendbureau T&E, onze partner als het gaat om flexwerk. Sommige weekenden hebben we wel 1000 medewerkers aan het werk.

Het is van groot belang dat al onze medewerkers enthousiast en professioneel bezig zijn met de catering. Ze bereiden het eten volgens de geldende HACCP normen en verkopen het zoveel mogelijk met een glimlach.

Gezamenlijk met T&E trainen we alle medewerkers en creëren we een serieuze, maar toch ook een hele leuke, werksfeer. Het feit dat de meeste mede- werkers hun gehele studententijd met veel plezier blijven werken voor Number 1 zegt wat ons betreft genoeg!”