De arbeidsmarkt is volop in beweging en de contractvormen bewegen mee. Wij zijn op de hoogte van alle ins en outs van de wetgeving rond arbeid en contracten. Wij bieden alle voorkomende contracten en zijn zeer goed in maatwerk

 

Uitzenden  

Dit is een vorm van dienstverlening waarbij wij personeel aan u ter beschikking stellen. T&E is formeel werkgever, u heeft leiding en toezicht. Alle administratieve handelingen en ziekterisico’s liggen bij T&E. Uitzenden is ideaal als u uw team wilt uitbreiden, maar nog niet weet voor hoe lang. Voor het opvangen van onverwachte pieken in uw personeelsbehoefte. Of het tijdelijk vervangen van uw zieke medewerker. U betaalt alleen voor de gewerkte uren een vast uurtarief gebaseerd op het uurloon van de medewerker.

Detacheren

Detacheren geeft u evenals uitzenden een flexibel personeelsbestand. Ook hier is T&E verantwoordelijk voor de uitvoering van het werkgeverschap en nemen wij de administratie bij u uit handen. Detacheren geeft u (én de medewerker) echter meer zekerheid. Waar uitzenden een zeer flexibele arbeidsverhouding betreft, spreken wij bij detacheren vooraf de contractduur af. U betaalt alleen voor de gewerkte uren een vast uurtarief gebaseerd op het uurloon van de medewerker

Werving & selectie

In een sollicitantenmarkt waar talent soms schaars is, neemt onze dienst werving en selectie verder toe. Vooral sollicitanten met unieke vaardigheden of specifieke kennis worden in toenemende mate direct in vaste dienst genomen door onze opdrachtgevers. T&E zoekt het personeel; u regelt het contract en alles rondom het werkgeverschap. De concrete invulling is aan u en uw nieuwe werknemer. U betaalt ons slechts een fee voor bemiddeling.

Payroll

U heeft zelf een geschikte kandidaat gevonden om bij u te komen werken, maar u wilt het formele werkgeverschap graag uitbesteden. Door de medewerker aan te melden bij T&E Payroll Services besteedt u de administratie en risico’s uit en kan de medewerker op flexibele basis bij u beginnen. U betaalt een vast uurtarief gebaseerd op het uurloon van de medewerker.

Wij helpen u graag verder

Stuur ons een korte functieomschrijving en we nemen binnen één werkdag telefonisch contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Na telefonisch contact ontvangt u een offerte op maat en gaan we voor u op zoek naar geschikte kandidaten.