Op zoek naar personeel?

Nieuw personeel vinden is vaak een tijdrovende bezigheid. Hoe zoekt u nou precies naar nieuwe medewerkers? Misschien wilt u wel weten wat een uitzendbureau voor uw bedrijf kan betekenen. Wij maken graag kennis met uw bedrijf. In een gesprek komt naar voren wat uw wensen zijn en waar u precies naar op zoek bent. Als uitzendbureau geven wij aan wat wij voor u kunnen betekenen. Wanneer u geïnteresseerd bent, kunnen we direct aan de slag.

Waarom T&E? 

De kans is groot dat u teveel betaalt voor uw inleenproces, als u nog geen gebruik maakt van de diensten van T&E. De scherpe tarieven en een uitzonderlijk hoge kwaliteit van onze studenten biedt u de gelegenheid om goede producten en diensten af te leveren. T&E Uitzendbureau staat voor kwaliteit en dat is ook wat wij overbrengen op onze studenten.

Daarnaast is loyaliteit iets waar we veel waarde aan hechten. De waarde en loyaliteit die je in mensen investeert verdient zich uiteindelijk terug, zo is onze ervaring. We vinden het belangrijk om een prettige werksfeer te faciliteren en duidelijk te communiceren. T&E is groot genoeg om grootschalige evenementen van personeel te voorzien en klein genoeg om dit op een persoonlijke wijze te doen.

Naast het vinden van goed personeel voor allerlei verschillende vacatures bieden we ook andere diensten aan die veel tijd besparen. Zo kunnen wij o.a. uw personeelsplanning en Payrolling verzorgen. We hebben hier veel ervaring in en beschikken over medewerkers die secuur te werk gaan. Bespaar tijd en geld en maak gebruik van de personeelsdiensten van T&E. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

“Wij werken sinds 2010 samen met T&E in onze warehouse. T&E levert ons 24 flexkrachten per dag, 5 dagen in de week. T&E levert altijd 100% van de gevraagde aantallen. Dit is voor ons een key-issue omdat het proces van het sorteren van pakketten afhangt van exact de juiste aantallen aan de lopende band. Zij bewerkstelligen dit door dagelijks 3 reserves klaar te hebben staan, zonder additionele kosten.”
Berry Zieltjes
Depot Manager / Packs
“De Postcodeloterij kan dagelijks aangeven of we willen opschalen of afschalen. T&E kan effectief opschalen op elk gewenst moment en stelt zich als partner op in deze.”
Rindert Dudink
Coördinator forecast en planning / De Nationale Postcodeloterij
“T&E voldoet aan onze kwalitatieve en kwantitatieve vraag en heeft een flexibele, meedenkende werk attitude. Op onze drukste dag levert T&E ons ruim 700 horecamedewerkers op locaties door heel Nederland.”
Maayk de Poorter
General manager / Number 1 Catering
“Wij werken sinds 2003 naar volle tevredenheid samen met T&E in de Amsterdam ArenA. Tot dusver heeft T&E altijd aan onze kwantitatieve en kwalitatieve vraag kunnen voldoen en hebben wij (nagenoeg) altijd extra uitvragen kunnen plaatsen.”
Nicole Pasma
Manager operations / Catering Club
“T&E is voor Leo Op Het Werk al bijna drie jaar een betrokken, flexibele en dynamische partner. Een partner die zorgt dat je zelf ook scherp blijft. Een partner waar je ondernemerschap in ziet.”
Peter van Ee
Directeur-eigenaar / Leo Op Het Werk!

Informatie

Wanneer u meer informatie over onze werkzaamheden en diensten wenst, neem dan via 030 – 293 81 51 of sales@tene.nl contact met ons op. Een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek of direct een offerte aanvragen is natuurlijk ook altijd mogelijk.