Werken met T&E

Met meer dan 20 jaar ervaring in de uitzendbranche, een database van 2000 uitzendkrachten en meerdere wervingskanalen, weet T&E de juiste kandidaat te vinden.

We plaatsen met één druk op de knop onze vacatures op meer dan 25 verschillende jobboards. Hiernaast werkt T&E verschillende social media campagnes uit op Facebook, Instagram en TikTok. Op deze manier creëren wij een groot bereik op de arbeidsmarkt.

BRANCHES

We hebben in het bijzonder ervaring in de zorg, de logistiek & transport, horeca & catering, hospitality en in de zakelijke & financiële dienstverlening.

DIENSTVERLENING

We zijn gespecialiseerd in uitzenden en werving & selectie. Daarnaast bieden we oplossingen bij structurele personeelstekorten, tijdelijke piekmomenten en ad hoc situaties.

  • Bent u op zoek naar parttime of fulltime medewerkers die uw team komen versterken? Wij leren u graag kennen en doen er alles aan om de beste match voor u te vinden. Wij verdiepen ons in de bedrijfscultuur en willen alles weten van de openstaande functie en het bijbehorende competentieprofiel.
  • Kampt u met een structureel personeelstekort? Wij kijken samen met u naar de beste oplossing en bouwen een vertrouwde pool van uitzendkrachten op. We bieden hierbij ook de mogelijkheid tot (lange termijn) personeelsplanning.
  • Heeft u op korte termijn personeel nodig? Voor tijdelijke piekmomenten en ad hoc situaties hebben we een database met meer dan 2000 uitzendkrachten die we kunnen benaderen.

Welk profiel u ook zoekt wij verzorgen alles rond verzuim, CAO afspraken, steeds veranderende wet- en regelgeving, vakantiegeld en pensioenen en ook eventuele arbeidsconflicten. Zo houdt u meer tijd over voor uw bedrijf.

Wij staan voor flexibiliteit, snelheid, kwaliteit, scherpte tarieven en een no-nonsense mentaliteit!

Laat uw gegevens achter en dan nemen we in een persoonlijk gesprek met u door wat uw wensen zijn en waar wij u mee kunnen helpen.

Wij werken succesvol samen met:

Loveland