Werken in de horeca

Sinds 2000 is T&E actief als uitzendorganisatie op het gebied van horecapersoneel. Flexibiliteit, scherpe tarieven en een no-nonsense mentaliteit hebben de groei van T&E bevorderd. Bij T&E is een cultuur ontstaan die ervoor zorgt dat wij niet naar huis gaan voordat het geregeld is. Wij staan voor wat wij beloven.

Opdrachtgevers

Actieve opdrachtgevers van T&E zijn o.a. de Amsterdam ArenA, de RAI en Number 1 catering, waarvoor wij de Kuip en festivals als Dancevalley en Mysteryland voorzien van personeel. Bij ‘de Toppers in concert’ hebben wij ruim 400 man op één locatie aan het werk. Ook lokaal en kleinschaliger is T&E bezig met gastvrijheidsbeleving: De gasten van een bruiloft bij Boerderij Mereveld worden regelmatig door horecamedewerkers van T&E bediend.

T&E is een begrip geworden onder jongeren, studenten en mensen met een passie voor het
horecavak. Wij weten onze uitzendkrachten aan ons te binden door hen het gehele jaar door (horeca)werk aan te bieden. ’s Zomers op grote festivals, in het weekend in een voetbalstadion en doordeweeks op feesten en cateringpartijen. De brede ervaring die men opdoet bij T&E, in combinatie met de praktijkgerichte horecatrainingen en de borrels die wij aanbieden, maakt dat onze uitzendkrachten bereidt zijn zich 200% in te zetten. Zij weten dat T&E in hen investeert.

Wij zoeken jou!

T&E Horeca Projecten zou nergens zijn, zonder haar uitzendkrachten. Voor werkzaamheden in de horeca zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Diensten zijn meestal gedurende de week, maar soms ook in het weekend.

Wil jij werken in de horeca schrijf je hier in. Wanneer je meer informatie over een specifieke vacature wilt kun je natuurlijk contact opnemen.