LOSSE OPDRACHTEN

Zoek je een (bij)baan die perfect te combineren is met school, een studie of een andere bijbaan? Dan is dit iets voor jou! Word onderdeel van onze flexibele evenementenpool waarbij je zelf kunt aangeven wanneer en hoeveel je wilt werken, ideaal toch! We hebben een pool in de regio Amsterdam en één in de regio Limburg.

REGIO AMSTERDAM

Sta je te springen om te werken tijdens een festival? Of tijdens een andere gaaf evenement of een voetbalwedstrijd? We zijn op zoek naar medewerkers die op de verschillende festivals en evenementen aan de slag willen in Amsterdam en omgeving. Ben je 18 jaar of ouder dan mag je overal werken. Vanaf 16 jaar mag je werken tijdens voetbalwedstrijden en evenementen in de Amsterdam RAI.

Je wordt ingezet op diverse festivals en evenementen. De werkzaamheden zijn per opdracht verschillend. De ene keer werk je in de horeca; verkoop je eten, of ben je aan het debrasseren, of schenk je drankjes in. Een volgend event word je ingezet als kassamedewerker of als ticketscanner.

Je maakt in dit werk onderdeel uit van de meest gave evenementen. Je werkt achter de schermen op onze locaties en je krijgt veel mee van de muziek en heerlijke festival-sfeer! Denk bijvoorbeeld aan Loveland, 909, Oh My, Latin Village en Summerpark. Of je bent onderdeel van een voetbalwedstijd of andere events zoals een vakbeurs in de Amsterdam RAI.

Wil je onderdeel worden van onze flexibele evenementen pool? Reageer via de vacature knop en we nemen snel contact met je op!

REGIO LIMBURG

In het zuiden van het land zijn we actief op de evenementen locatie MECC Maastricht. Hier verzorgen we een groot aantal evenementen, beurzen en congressen met hosts, hostessen en garderobe medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan de TEFAF en Dagboek van een Herdershond. We zorgen voor afwisseling in de werkzaamheden zodat iedere dag anders is. Als uitzendkracht kun je zelf aangeven wanneer je wil werken, ideaal toch!

Woon je in de buurt van Maastricht? En zoek je een flexibele bijbaan? Solliciteer via de vacature knop en we nemen contact met je op!

Naast het MECC Maastricht kun je in het zuiden van het land aan de slag bij Toverland in Sevenum en Maaspoort in Venlo.

PLANNING

Eenmaal via T&E aan het werk kun je online je beschikbaarheid doorgeven, jezelf inroosteren op de voorplanning en je rooster inzien via Poolmanager Web. Deze site is bereikbaar via onderstaande knop. Ook is er een Poolmanager app beschikbaar in de app store.

VACATURES

Medewerker festivals en evenementen regio Amsterdam

Host(ess) in het MECC Maastricht