Medewerkers voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar studenten voor studentenwerk bij jouw bedrijf? Wij hebben o.a. personeel voor werk in de horeca of evenementen in Utrecht. Wij van T&E studenten uitzendbureau zijn een werving en selectiebureau en kunnen jou in Utrecht en omgeving van dienst zijn. Wij hebben gemotiveerde HBO en WO studenten in ons personeelsbestand. Flexibiliteit, snelheid, scherpe tarieven en een no-nonsense mentaliteit staan bij ons centraal. Momenteel hebben we een ruim bestand van 15.000 studenten waardoor wij je snel van dienst kunnen zijn als je op zoek bent naar nieuwe medewerkers. Onze studenten staan bekend vanwege de hoge representativiteit, ambitie, flexibele inzetbaarheid en het enthousiasme waarmee ze aan het werk gaan.

Wat kan T&E voor jou betekenen?

Wanneer je als opdrachtgever voor ons kiest, dan kunnen wij personeel regelen voor verschillende branches. Voordat dit proces in werking gaat, zullen wij eerst kennis met je maken. Daarbij maken wij samenwerkingsafspraken en wordt er een personeelsaanvraag ingediend. Daarna nemen wij de werving en selectie op ons en wanneer ook de kandidaat akkoord is kan er gestart worden met de werkzaamheden. Uiteindelijk vindt er een evaluatie plaats, dat kan bijvoorbeeld bij jouw bedrijf in Utrecht.

utrecht

Wat bieden wij studenten?

Voor onze studenten bieden wij een uitgebreide keus aan uitdagende banen. De banen zijn niet alleen een verrijking voor hun carrière, ze leren ook hun interesses kennen. Dit heeft een positieve invloed op het werk wat zij voor jou uitvoeren. Wij hebben de juiste studenten voor jouw bedrijf in Utrecht. Wij als recruitment bureau kennen onze studenten en hun kwaliteiten. Of je nu op zoek bent naar een administratief medewerker of een horeca medewerker, wij zijn je graag van dienst als studentenuitzendbureau in Utrecht en omgeving.

Contact

Op onze website kun je het contactformulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met je op. Al jow vragen mailen mag naar uitvraag@tene.nl. Wij maken als uitzendbureau graag kennis met jouw bedrijf in Utrecht. Ook kunnen wij je informeren over payroll en over welke diensten een student kan bieden als callcenter medewerker. Wij staan voor je klaar met onze service en diensten.