Hulp bij het vinden van goede werknemers

Ben je regelmatig op zoek naar nieuw personeel? Dan zijn onze diensten wellicht interessant voor jou. Wij van T&E studenten uitzendbureau zijn gespecialiseerd in werkgevers en werknemers bij elkaar brengen. Wij leveren sinds 2000 personeel in de logistiek, horeca, office support en de dienstverlening. Daarbij staan flexibiliteit, snelheid, scherpe tarieven en een no-nonsense mentaliteit centraal. Wij horen tot de uitzendbureaus die persoonlijk te werk gaat en jouw bedrijf veel tijd zal besparen. Wanneer jouw bedrijf groeiende is en je bent op zoek naar nieuwe kandidaten, dan selecteren wij deze graag voor jou. Daarvoor gaan graag in gesprek en vragen naar jouw specifieke wensen. Vervolgens maken wij afspraken met jou die we vastleggen en doen wij een personeelsaanvraag. Wij gaan dan voor jou op zoek naar de beste kandidaten aansluiten bij jouw wensen en je bedrijf. We onderscheiden ons van andere uitzendbureaus door onze kwaliteit, transparantie en klantvriendelijkheid.

Wat bieden wij studenten?

Binnen de uitzendbureaus is het belangrijk ook naar de studenten te kijken. Daarom bieden wij onze studenten de juiste baan aan die ook ingang biedt om ervaringen op te doen in hun interesses. Daarin speelt kwaliteit een grote rol net als jouw specifieke wensen. Wij willen je graag helpen, denken met je mee en voorzien jou van deskundig advies.

Studenten

Waarom voor ons kiezen?

Wanneer je voor een van de grotere uitzendbureaus gaat kiezen, betaal je vaak veel geld. Onze prijzen zijn eerlijk en de tarieven scherp. Daarnaast biedt de hoge kwaliteit van onze uitzendkrachten jou de gelegenheid om goede producten en diensten af te leveren.

Contact opnemen

Op deze pagina je het formulier invullen of contact opnemen door een e-mail te sturen naar uitvraag@tene.nl. Wij leggen je graag uit welke voordelen wij bieden die andere uitzendbureaus niet hebben.