Snel nieuw personeel vinden

Nieuw personeel vinden is vaak een tijdrovende bezigheid. Hoe zoek je nou precies naar nieuwe medewerkers? Misschien wil je wel weten wat een uitzendbureau voor jouw bedrijf kan betekenen. Wij stellen ons daarom graag voor en laten je graag met ons kennismaken. T&E is expert op het gebied van HBO en WO studenten verbinden aan banen bij allerlei werkgevers. Wij leveren al sinds 2000 personeel in de logistiek, horeca, office support en de dienstverlening. Wij staan voor flexibiliteit, snelheid, scherpe tarieven en een no-nonsense mentaliteit. Wij hebben een bestand opgebouwd bestaande uit 30.000 gemotiveerde uitzendkrachten. Hierbij is het goed om te weten dat onze studenten, starters en young professionals, bekend staan om hun representativiteit, ambitie, flexibele inzetbaarheid en bovenal het enthousiasme waarmee ze aan het werk gaan. Wij hebben jou als uitzendbureau veel te bieden en houden bij onze werkzaamheden altijd rekening met de wensen van de werkgever en werknemer.

De werkwijze

We maken graag kennis met jouw bedrijf. In een gesprek komt naar voren wat jouw wensen zijn en waar je precies naar op zoek bent. Als uitzendbureau geven wij aan wat wij voor jou kunnen betekenen. Wanneer je geïnteresseerd bent, kunnen we direct aan de slag. Zo kunnen wij afspraken met je maken en vastleggen en de werving en selectie meteen starten. Ons uitzendbureau zal direct handelen en jou ook snel van dienst zijn waar het kan. Wij vinden het belangrijk dat je vertrouwen in ons hebt en wij doen er alles aan om de kwaliteit te leveren die je verwacht.

studentenuitzendbureau

Informatie

Wanneer je meer wilt weten over ons uitzendbureau, zetten we graag de mogelijkheden op een rijtje. Wij kunnen personeel werven, maar ook selecteren voor jouw bedrijf. Hierdoor wordt er veel werk uit handen genomen en dat bespaart je tijd en geld. Op deze pagina kun je het contactformulier invullen en dan nemen wij spoedig contact met jou op. Een e-mail sturen mag ook natuurlijk, dat kan naar uitvraag@tene.nl en dan beantwoorden wij graag al jouw vragen.