Snel nieuw horecapersoneel

Wanneer je regelmatig op zoek bent naar nieuwe medewerkers in de horeca. Dan kunnen wij als uitzendbureau in de horeca jouw onderneming van dienst zijn. Wij van T&E Studenten Uitzendbureau kunnen jou bijstaan bij de werving en selectie, dat bespaart jou veel tijd en moeite. Het gaat er om dat er een goede match is tussen de werkgever en de werknemer, daar kunnen wij voor zorgen.

Het traject

De zoektocht naar nieuw personeel kan vaak veel kostbare tijd in beslag nemen. Kies daarom voor ons uitzendbureau horeca. Wij kunnen namelijk studenten voor jou werven die graag in de horeca willen werken. Kwaliteit speelt daarin een grote rol en daarnaast natuurlijk de specifieke wensen van jouw bedrijf. Dit brengen wij ook aan onze medewerkers over. Wij staan zeven dagen in de week voor jou klaar om met je mee te denken over geschikt personeel. Als uitzendbureau horeca vinden wij het belangrijk dat er snel invulling gegeven kan worden aan jouw wensen zodat jouw vacature wordt opgevuld. Je hebt misschien wel met spoed een nieuwe medewerker nodig, ook dan kun je ons inschakelen.

uitzendbureau horeca

Meer weten?

Wij staan als horeca uitzendbureau voor je klaar om nieuw personeel voor je te werven en selecteren. Wij werken vanuit de wensen van de werkgever en werknemer. Van daaruit gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten die de werkzaamheden naar behoren uit zullen voeren. Vul ons contactformulier nu in, dan nemen wij contact met je op. Mailen mag naar uitvraag@tene.nl. Wij hopen ook jou binnenkort van dienst te mogen zijn.