T&E Logistiek

Orderpickers – Heftruckchauffeurs

Op zoek naar ervaren personeel in de logistiek? Dan bent u bij T&E Personeelsdiensten aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren van ervaren en onervaren personeel dat graag wilt leren in de logistiek. Op zoek naar personeel met een heftruckcertificaat? Geen probleem! Wij hebben een grote pool met uitzendkrachten die beschikken over logistieke ervaring en een heftruckcertificaat. Mocht de uitzendkracht hier niet over beschikken, dan gaan wij graag in gesprek over het behalen hiervan. Zo bieden wij de mogelijkheid tot opleiden en verzorgen wij voor een klein bedrag veiligheidsschoenen.

Flexibel personeel

Op zoek naar tijdelijk personeel tijdens de piekmomenten in jouw organisatie? Daar biedt T&E Personeelsdiensten de uitkomst. Wij gaan graag met je in gesprek over hoe wij tijdelijke piekmomenten zo effectief en snel mogelijk kunnen aanvullen met onze logistieke toppers.

Hiernaast bieden wij een ad hoc service. Door ziekte en onvoorziene personeelstekorten, kun je direct contact opnemen met ons. Wij gaan dan aan de slag om deze personeelstekorten zo snel mogelijk op te lossen.

Personeelsoplossing

Op zoek naar een structurele personeelsoplossing, waarbij er wekelijks of maandelijks gekeken wordt naar het tekort aan personeel? Daar kunnen wij u ook zeker mee helpen. Uit onze grote pool van uitzendkrachten kunnen wij een kleinere pool opbouwen speciaal voor uw organisatie. Deze speciaal opgebouwde pool zal dan enkel bij uw organisatie worden ingezet.

Komt u met ons samenwerken?

  • Flexibel ervaren of onervaren, maar met de wil om te leren personeel;
  • Ad hoc service;
  • Parttime of fulltime personeel;
  • Tijdens piekmomenten of voor structurele personeelsoplossingen;
  • Een vast contactpersoon.

Meer informatie?

Neem contact op

Meer informatie

Uw naam (*)

Bedrijfsnaam

Email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

 
030-2938151
callcenter werk