T&E Marketing & IT

Marketing – IT

Op zoek naar marketingmedewerkers voor jouw organisatie? Zowel voor starters of ervaren marketeers bent u bij ons aan het juiste adres! De afgelopen jaren hebben wij aan meerdere organisaties marketing medewerkers, online marketeers en marketing specialisten geleverd.

Persoonlijk contact

T&E Personeelsdiensten hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Wij zijn een hechte en persoonlijke organisatie en stralen dat ook graag uit naar onze opdrachtgevers en ons personeel. Wij denken graag met u mee en verdiepen ons in de opdrachtgever en de bijbehorende functie(s). Wij vinden het belangrijk om de bedrijfscultuur van de opdrachtgever te snappen, zodat wij de juiste match kunnen vinden.

Zodra wij starten met de werving en selectie geven wij wekelijks een update van de stand van zaken. Dit zorgt voor transparantie in het wervingsproces en hierdoor weten beide partijen waar ze aan toe zijn.

Hoe gaan wij te werk?

  • Wij maken kennis met u en uw organisatie en bespreken de opties tot detacheren, uitzenden of werving en selectie;
  • U levert de vacature aan;
  • Nog geen vacature geschreven? Geen probleem! Onze recruiters gaan ermee aan de slag en schrijven een pakkende vacaturetekst op basis van uw wensen en eisen;
  • Onze recruiters gaan op zoek naar een geschikte kandidaat en plannen een kennismakingsgesprek in;
  • Voldoet de kandidaat aan de genoemde wensen en eisen? Dan leveren wij het kandidaat profiel bij u aan;
  • Ziet u potentie in de kandidaat en wilt u er zelf achter komen of de klik er ook is? Dan plannen wij een kennismakingsgesprek met de kandidaat voor u in;
  • Is het een match? Super! Wij maken de opdracht- of uitzendbevestiging in orde of bemiddelen bij een contractbespreking.

Van student naar starter

T&E Personeelsdiensten bestaat al meer dan 20 jaar en heeft door de jaren heen een grote pool opgebouwd van o.a. studenten en starters. Hierdoor hebben wij personeel beschikbaar dat zowel parttime als fulltime ingezet kan worden. Met onze studenten hebben wij vaak al jaren intensief contact, doordat wij ze laten werken op de leukste evenementen door heel Nederland. Na het afronden van zijn of haar studie, begeleiden wij de student naar de eerste stap in hun volwassen carrière door het aanbieden van startersfuncties. Dus bent u op zoek naar een student of starter? Dan gaan wij eerst actief op zoek naar geschikte kandidaten binnen onze opgebouwde pool.

Meer informatie?

Neem contact op

Meer informatie

Uw naam (*)

Bedrijfsnaam

Email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

 
030-2938151
callcenter werk