T&E Hospitality

Hosts – Hostesses

Op zoek naar ervaren en gastvrije hosts en hostessen? Dan gaan wij graag met u in gesprek! T&E Personeelsdiensten beschikt over een grote pool van gastvrije uitzendkrachten, mét en zonder ervaring in de hospitality. Wij hebben ervaring in het leveren van personeel op evenementen, beurzen, hotels en restaurants. Wij hechten veel waarde aan hoogwaardige dienstverlening en zetten dan ook alleen ons allerbeste en meest gastvrije personeel in tijdens uw evenement, beurs of op een andere locatie. Wij geloven erin dat de beleving van de gast voor een groot deel te maken heeft met het personeel dat aanwezig is. En een uitstekende gastbeleving is waar wij samen naar zullen streven!

Screening

U bent op zoek naar uitzendkrachten met een passie voor hospitality. Uitzendkrachten die proactief zijn, gastvrijheid hoog in het vaandel hebben en altijd streven naar de 9+ ervaring. En daar komen wij goed van pas! Wij screenen ons personeel voordat wij ze inzetten. Dit doen we door het opvragen van een cv en een uitgebreide motivatie. Aan de hand hiervan plannen wij een eventueel kennismakingsgesprek in of organiseren wij een selectiemoment.

Planning

Via onze poolmanager app geven uitzendkrachten door wanneer zij beschikbaar zijn. Beschikt de uitzendkracht over de gewenste eisen, dan wordt hij/zij door onze planners ingepland. Via de poolmanager app ziet de uitzendkracht wanneer hij/zij is ingepland met de begin- en eindtijd. Onze planners checken altijd minimaal een dag voorafgaand aan de dienst of de dienst goed is doorgekomen en worden de werkzaamheden en starttijd nogmaals besproken. Op deze manier verlagen wij het risico van no-shows en behouden wij het persoonlijke contact met de uitzendkracht.

Kleding

Onze uitzendkrachten beschikken over eigen kleding (zwarte broek, witte blouse/overhemd). Mochten er andere wensen zijn voor de kledingvoorschriften, dan gaan wij hier graag met u over in gesprek.

Bereikbaarheid

Wij zijn op onze vestiging van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00-18:00 uur. Tevens beschikken wij over een noodnummer. Het noodnummer is te bereiken na sluitingstijd en in het weekend. Daarnaast houden wij van laagdrempelig contact en maken al onze medewerkers gebruik van Whatsapp. Op deze manier staan wij in direct contact met de uitzendkracht.

Dit bieden wij u

  • Meer dan twintig jaar ervaring;
  • Eén contactpersoon binnen T&E Personeelsdiensten;
  • Toegang tot een grote en gastvrije hospitality pool met uitzendkrachten door heel Nederland;
  • Mogelijkheid tot ad hoc service in het geval van extra uitvraag, ziekte etc.

Meer informatie?

Neem contact op

Meer informatie

Uw naam (*)

Bedrijfsnaam

Email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

 

030-2938151

 

callcenter werk