Op zoek naar horeca personeel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. T&E Personeelsdiensten levert al meer dan 20 jaar horeca personeel aan diverse opdrachtgevers. Wij beschikken over een grote pool met uitzendkrachten, waarvan een groot deel beschikt over ervaring in de horeca. Wij leveren personeel met ervaring achter de bar, in de bediening en in de keuken. Hiernaast hebben wij ervaring met het leveren van shiftleaders, bedrijfsleiders en koks. Wij werken voor grote opdrachtgevers en leveren zowel vast als tijdelijk personeel. Heeft u specifieke eisen zoals: >2 jaar ervaring in de bediening, ervaring als leidinggevende of ervaring als cocktailshaker? Geen probleem! Wij gaan voor u op zoek. Dat doen wij door de vacature rond te mailen in ons personeelsbestand en door de vacature uit te zetten via meerdere kanalen (o.a. via vacaturesites en social media).

Losse diensten

Wij beschikken over een grote pool met uitzendkrachten dat ingezet kan worden tijdens losse diensten, tijdelijke opdrachten en terugkerende diensten zoals voetbalwedstrijden. Wij bouwen de mogelijkheid om een vaste poule voor u op te bouwen, zodat iedere dienst (een groot deel van) hetzelfde team aanwezig is om er een succes van te maken.

Planning

Via onze poolmanager app geven uitzendkrachten door wanneer zij beschikbaar zijn. Beschikt de uitzendkracht over de gewenste eisen, dan wordt hij/zij door onze planners ingepland. Via de poolmanager app ziet de uitzendkracht wanneer hij/zij is ingepland met de begin- en eindtijd. Onze planners checken altijd minimaal een dag voorafgaand aan de dienst of de dienst goed is doorgekomen en worden de werkzaamheden en starttijd nogmaals besproken. Op deze manier verlagen wij het risico van no-shows en behouden wij het persoonlijke contact met de uitzendkracht.

Kleding

Onze uitzendkrachten beschikken over eigen kleding (zwarte broek, witte blouse/overhemd). Mochten er andere wensen zijn voor de kledingvoorschriften, dan gaan wij hier graag met u over in gesprek.

Bereikbaarheid

Wij zijn op onze vestiging van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00-18:00 uur. Tevens beschikken wij over een noodnummer. Het noodnummer is te bereiken na sluitingstijd en in het weekend. Daarnaast houden wij van laagdrempelig contact en maken al onze interne medewerkers gebruik van Whatsapp. Op deze manier staan wij in direct contact met de uitzendkracht.

Vast personeel

Naast losse diensten, werken wij ook al jarenlang met vast personeel in de horeca. Bent u opdrachtgever en zoekt u personeel dat wekelijks bij u op de vloer staat? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres!

Zo gaan wij te werk:

  • Wij maken kennis met u en uw organisatie en bespreken de opties tot detacheren, uitzenden of werving en selectie;
  • U levert de vacature aan;
  • Nog geen vacature geschreven? Geen probleem! Onze recruiters gaan ermee aan de slag en schrijven een pakkende vacaturetekst op basis van uw wensen en eisen;
  • Onze recruiters gaan op zoek naar een geschikte kandidaat en voeren een telefonische intake;
  • Voldoet de kandidaat aan de genoemde wensen en eisen? Dan leveren wij het kandidaat profiel bij u aan;
  • Ziet u potentie in de kandidaat en wilt u er zelf achter komen of de klik er ook is? Dan plannen wij een kennismakingsgesprek met de kandidaat voor u in;
  • Is het een match? Super! Wij maken de opdracht- of uitzendbevestiging in orde of bemiddelen bij een contractbespreking.

Wij werken open en transparant en geven u daarom wekelijks een update van de stand van zaken. Mocht het niet meteen lukken om een vacature in te vullen, maar bent u wel heel hard op zoek? Dan kijken wij samen met u naar eventuele aanpassingen in de genoemde wensen en eisen of kijken wij naar mogelijkheden op het gebied van opleiden.

Meer informatie?

Neem contact op

Meer informatie

Uw naam (*)

Bedrijfsnaam

Email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

 

030-2938151

 

callcenter werk