T&E Financieel

Financieel

Op zoek naar accuraat en resultaatgericht personeel? Wij helpen u daar graag bij! Goed met cijfers en secuur te werk gaan zijn belangrijk bij het uitoefenen van een financiële functie. Of u nu op zoek bent naar een starter of een ervaren professional, wij passen graag ons werving- en selectiebeleid toe. Dit doen wij door samen met u te sparren over de competenties en eisen van een geschikte kandidaat.

T&E Personeelsdiensten bestaat al meer dan 20 jaar wij hebben o.a. financieel administratief medewerkers, collections experts, litigation officers en kyc-analisten geleverd aan diverse organisaties door heel Nederland.

Persoonlijk contact

T&E Personeelsdiensten hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Wij zijn een hechte en persoonlijke organisatie en stralen dat ook graag uit naar onze opdrachtgevers en ons personeel. Wij denken graag met je mee en verdiepen ons in de opdrachtgever en de bijbehorende functie(s). Wij vinden het belangrijk om de bedrijfscultuur van de opdrachtgever te snappen, zodat wij de juiste match kunnen vinden.

Zodra wij starten met de werving en selectie geven wij wekelijks een update van de stand van zaken. Dit zorgt voor transparantie in het wervingsproces en hierdoor weten beide partijen waar ze aan toe zijn.

Hoe gaan wij te werk?

  • Wij maken kennis met u en uw organisatie en bespreken de opties tot detacheren, uitzenden of werving en selectie;
  • U levert de vacature aan;
  • Nog geen vacature geschreven? Geen probleem! Onze recruiters gaan ermee aan de slag en schrijven een pakkende vacaturetekst op basis van uw wensen en eisen;
  • Onze recruiters gaan op zoek naar een geschikte kandidaat en plannen een kennismakingsgesprek in;
  • Voldoet de kandidaat aan de genoemde wensen en eisen? Dan leveren wij het kandidaat profiel bij u aan;
  • Ziet u potentie in de kandidaat en wilt u er zelf achter komen of de klik er ook is? Dan plannen wij een kennismakingsgesprek met de kandidaat voor u in;
  • Is het een match? Super! Wij maken de opdracht- of uitzendbevestiging in orde of bemiddelen bij een contractbespreking.

Meer informatie?

Neem contact op

Meer informatie

Uw naam (*)

Bedrijfsnaam

Email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

 

030-2938151

 

callcenter werk