Studenten op zoek naar werk

Ben je op zoek naar uitzendkrachten die werkzaamheden voor jouw bedrijf uit kunnen voeren? Dan hoef je niet verder te zoeken. T&E studenten uitzendbureau is het uitzendbureau gespecialiseerd in het leveren van HBO en WO studenten, starters en young professionals. Wij staan altijd voor je klaar en werven en selecteren al sinds 2000 personeel in de logistiek, horeca, office support en de dienstverlening. Onze medewerkers staan bekend om hun representativiteit, ambitie, flexibele inzetbaarheid en bovenal het enthousiasme waarmee ze aan het werk gaan. Wij staan voor flexibiliteit, snelheid, scherpe tarieven en een no-nonsense mentaliteit en daardoor werken we nu al samen met ruim 15.000 studenten. Dit blijft alleen maar groeien en daar kun je dus ook van profiteren als werkgever wanneer je studentenwerk hebt.

Veel werknemers beschikbaar

Wij beschikken over een groot aantal studenten die wij in kunnen zetten voor het studentenwerk. Als je studentenwerk hebt, dan kun je bij ons de wensen aangeven en kunnen wij aangeven en uitleggen wat wij voor jou kunnen betekenen. Er zal eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden waarin alle wensen inzichtelijk worden gemaakt. Van daaruit worden de afspraken vastgelegd en worden alle vragen die jou over het studentenwerk heeft meteen beantwoord. De zoektocht naar goede studenten kan soms veel tijd in beslag nemen en daarom nemen wij dat graag van jou over. Wij beschikken over kennis en de juiste middelen om te zoeken naar de juiste match tussen werkgever, de werknemer en het studentenwerk.

Studenten

Vragen

Heb je veel studentenwerk en wil je dit graag snel ingevuld hebben? Wij kunnen dit als uitzendbureau voor jouw bedrijf regelen. Op deze pagina kun je het contactformulier invullen en dan nemen wij spoedig contact met je op. Natuurlijk kun je ook altijd een e-mail sturen naar uitvraag@tene.nl. Wij beschikken over een ruim studentenbestand dat graag studentenwerk uitvoert. Informeer daarom nu bij ons naar de mogelijkheden over studentenwerk.