T&E Studenten Uitzendbureau

Als werkgever ben je misschien ook regelmatig op zoek naar personeel. Wij kunnen jouw bedrijf daar als studentenuitzendbureau bij helpen. We begeleiden het sollicitatieproces en nemen veel werk uit handen. T&E studenten uitzendbureau heeft een groot personeelsbestand dat bestaat uit HBO en WO studenten. Wij werken al sinds 2000 met veel bedrijven samen en zorgen voor personeel in de logistiek, horeca, office support en de dienstverlening. We leggen graag de mogelijkheden aan jou voor. Bij ons staan flexibiliteit, snelheid, scherpe tarieven en een no-nonsense mentaliteit centraal. Dat is ook een van de redenen dat ons studentenuitzendbureau zo heeft kunnen groeien. Wij hebben nu een bestand opgebouwd bestaande uit 30.000 uitzendkrachten.

Onze werkwijze

Wanneer je graag meer wilt weten over ons studentenuitzendbureau en welke diensten wij je kunnen bieden, kun je een afspraak met ons maken. Wij gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en hoe wij deze kunnen realiseren. Wij kunnen zorgen voor de werving en selectie van nieuw personeel, bijvoorbeeld een callcenter medewerker of een administratief medewerker. Daarvoor gaan wij op zoek naar de ideale match tussen werkgever en werknemer. Ons studentenuitzendbureau heeft veel studenten die meteen voor jou aan de slag kunnen. Daarbij staat ons studentenuitzendbureau voor kwaliteit en dit dragen wij over aan onze studenten. Daarom kun je rekenen op kwaliteit en goede afspraken die worden nagekomen.

studentenuitzendbureau

Contact opnemen

Je kunt snel meer te weten komen over ons studentenuitzendbureau. Wij staan namelijk altijd voor jou klaar. Vul het contactformulier in wanneer je meer wilt weten over onze diensten. Voor advies kun je ook altijd e-mailen naar uitvraag@tene.nl.