Gemotiveerd personeel voor jouw vacatures

Als werkgever ben je vaak op zoek naar nieuwe kandidaten voor openstaande functies. Wij als studenten uitzendbureau kunnen daarbij helpen. T&E studenten uitzendbureau is namelijk gespecialiseerd in het samenbrengen van uitzendkrachten en werkgevers. Ons uitzendbureau staat altijd voor jou klaar en heeft meer dan 30.000 mensen die ingezet kunnen worden in de logistiek, horeca, office support en de dienstverlening. Daarbij staan flexibiliteit, snelheid, scherpe tarieven en een no-nonsense mentaliteit centraal. Het personeel waar wij mee samenwerken staat bekend om hun representativiteit, ambitie, flexibele inzetbaarheid en het enthousiasme waarmee ze aan het werk gaan.

Mogelijkheden

Wij kunnen jou als studenten uitzendbureau snel van dienst zijn en zoeken voor jou naar de ideale match tussen jouw wensen en die van de werknemer. Doordat wij een groot bestand hebben kunnen wij snel schakelen. Ook wanneer er met spoed een nieuwe medewerker nodig is die voor jou aan het werk gaat, kunnen wij dat realiseren. Onze uitzendkrachten zijn flexibel en enthousiast. Zij voeren de werkzaamheden graag uit en staan voor jou klaar. Wij horen daarom graag wat wij voor jou kunnen betekenen als uitzendbureau zodat wij je snel veel werk uit handen kunnen nemen.

Student-uitzendbureau

Contact opnemen

Vul het contactformulier op deze pagina in en we nemen spoedig contact met jou op. Je kunt ook een e-mail sturen naar uitvraag@tene.nl. Er kan altijd geheel vrijblijvend contact met ons op worden genomen om te bekijken wat ons uitzendbureau voor jouw bedrijf kan betekenen. Soms is het te veel voor jou als werkgever om al het werk zelf uit te voeren. Voor werving en selectie ben je bij ons aan het juiste adres en daarover informeren wij jou graag.