Scholing

Corona heeft voor veel flexwerken in de horeca gevolgen gehad. Onze regulieren horecawerkzaamheden zoals voetbalwedstrijden,  beurzen en evenementen en festivals zijn geheel tot stilstand gekomen.

Begeleiding naar ander werk

Om de crisis toch goed door te komen heeft T&E een aantal nieuwe mogelijkheden gecreëerd. Voorbeelden zijn: werkzaamheden bij supermarkten om mensen op de anderhalve meter regel te wijzen; werken bij GGD instellingen om bron en contactonderzoek uit te voeren en werkzaamheden bij logistieke opdrachtgevers. Neem contact met op op via 030-2938151

Omscholing

Niet voor iedereen zijn andere werkzaamheden een oplossing. Er zijn een aantal mogelijkheden waar je als uitzendkracht terecht kunt:

Via omscholingsvoucher van doorzaam.

Via doorzaam kun je tegemoetkoming van 1500 euro ontvangen in de opleidingskosten die gemaakt worden om door te stromen naar een kansrijk beroep. Voorwaarden voor deelname zijn: Je heb maximaal scholingsniveau MBO-4 en je bent werkzaam in fase 1, 2 of 3. Wil jij gebruik maken van deze voucher, neem dan contact met ons op en wij zullen de voucher voor je aanvragen.

Behalen van heftruck of beveiliger certificaat

T&E heeft een eigen opleidingen ontwikkeld tot ESO beveiliging medewerker. Heb jij interesse om hieraan deel te nemen, neem dan contact met ons op! Ook hebben wij opleidingen tot heftruckchauffeur wanneer je in de logistiek aan de slag wil. Dit wordt, onder voorwaarden door T&E geheel vergoed.