Gemotiveerde medewerkers

Ben je op zoek naar een uitzendbureau dat jouw bedrijf in Rotterdam van dienst kan zijn? Een bureau dat een breed aanbod heeft aan HBO en WO studenten, starters en young professionals? Kies dan nu voor T&E studenten uitzendbureau. Wij kunnen personeel voor je vinden voor bijvoorbeeld de logistiek, horeca, office support en de dienstverlening. Bij ons staan flexibiliteit, snelheid, scherpe tarieven en een no-nonsense mentaliteit centraal. Wij hebben al meer dan 15.000 studenten in ons personeelsbestand, ze staan voor je klaar. Wij zullen voor jou bekijken welke studenten het meest geschikt zijn voor jouw bedrijf of evenement in Rotterdam.

Onze manier van werken

Wanneer je met ons in zee wilt gaan, dan staan wij als recruitment bureau voor jou klaar met werknemers uit o.a. Rotterdam. Wij zijn een werving en selectiebureau en zorgen dat de juiste mensen bij elkaar worden gebracht. Als je met ons samen wilt werken dan stellen we samenwerkingsafspraken op. Wij hebben als uitzendbureau veel studenten die graag voor jou aan het werk gaan, bijvoorbeeld als callcenter medewerker of als horeca medewerker. Ons studentenuitzendbureau bekijkt de mogelijkheden en wanneer de kandidaat akkoord gaat dan kan er meteen een start gemaakt worden met de werkzaamheden voor jouw bedrijf in Rotterdam. Aan het einde van het traject vindt er een evaluatie plaats.

Kwaliteit & betrouwbaarheid

Als je veel studentenwerk hebt en je wilt graag een horeca medewerker of een administratief medewerker in Rotterdam inhuren. Dan kun je ons studentenuitzendbureau inschakelen om alles voor jou te regelen. Bij ons geniet je van scherpe tarieven en een hoge kwaliteit van onze uitzendkrachten o.a. uit Rotterdam. T&E uitzendbureau staat voor kwaliteit en dat is ook wat wij overbrengen op onze studenten.

rotterdam

Meer informatie

Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen, ook voor informatie over personeel uit Rotterdam en omgeving. Op onze website kun je het contactformulier invullen en dan nemen wij spoedig contact met jou op. Je kunt ook een e-mail sturen naar uitvraag@tene.nl en dan beantwoorden wij graag al jouw vragen. Als je meer wilt weten over payroll diensten dan kan dat want ook daar kunnen wij je mee van dienst zijn.