T&E Studenten Uitzendbureau jouw recruitment bureau

Een andere naam voor een recruitment bureau is een werving en selectiebureau. Ben jij eigenaar van een (groot) bedrijf en ben je op zoek naar nieuwe kandidaten voor op de werkvloer? Dan kun je nu kennismaken met T&E Studenten Uitzendbureau. Wij staan voor jou klaar, kijken met je mee wie de meest geschikte kandidaat is voor de functie die jij momenteel open hebt staan. Of dat het nu gaat over een horeca medewerker of een callcenter medewerker, wij zijn actief in diverse branches en daarvoor hebben wij personeel dat graag bij jouw bedrijf komt werken.

Voordelen

Het voordeel als je voor ons recruitment bureau kiest, is dat er veel werk uit handen worden genomen. De werving en selectie wordt geheel door ons verzorgd. Wij houden daarbij rekening met jouw wensen en behoeften. Wij gaan voor jou op zoek naar de juiste kandidaat. Ons bureau zal alles op alles zetten om alles op het gebied van recruitment voor jou te regelen en realiseren. Wij komen onze afspraken na en wanneer je vragen hebt over recruitment, kun je altijd bij ons terecht. We kiezen de kandidaten zorgvuldig voor je uit en houden jouw wensen hierbij scherp in de gaten.

 Recruitment bureau

Contact opnemen

Vul het contactformulier op deze pagina in als je nog vragen hebt over onze recruitment diensten. We nemen dan spoedig contact met je op. Mailen kan naar uitvraag@tene.nl, dan beantwoorden wij graag al je vragen. Ons recruitment bureau staat voor jou klaar en wij zorgen er voor dat je weet waar je aan toe bent als je voor onze diensten kiest. Er kan geheel vrijblijvend contact met ons op worden genomen zodat je weet wat wij voor jou kunnen doen.