T&E Studenten Uitzendbureau is jouw recruiter

Bent je op zoek naar een recruiter? Neem dan eens contact op met T&E. Wij helpen jou bij het vinden van een nieuwe kandidaat voor een openstaande functie. We besparen jou met onze kennis als recruiter de nodige tijd en daardoor ook geld. T&E Studenten Uitzendbureau kan veel voor jou betekenen en houdt rekening met jouw wensen. De recruiter is een specialist in een specifieke discipline en/of specifiek vakgebied. De recruiter is altijd op de hoogte van de huidige en toekomstige vraag- en aanbodzijde op de arbeidsmarkt.

Taken recruiter

Het is als recruiter belangrijk om te bekijken wat de beste match is tussen de wensen van de werkgever en de werknemer. Er zijn verschillende soorten recruiters, namelijk: intercedenten, corporate recruiters, recruitment consultants en headhunters. Kun je een specialist gebruiken die zorgt voor een ideale match omdat je zelf de middelen niet hebt of omdat je tijd tekort komt? Kies dan nu voor ons bureau want wij zijn je graag van dienst en regelen het graag snel.

Recruiter

Contact opnemen

Als je interesse hebt in onze diensten, dan maken wij graag een afspraak met jou. Wij zullen eerst kennis met je maken en aangeven wat wij precies voor jou kunnen betekenen. Je kunt aangeven wat de wensen en behoeften zijn en van daaruit vindt de werving en selectie plaats. Wij zullen een goede kandidaat selecteren voor jou en daar heb je alleen maar profijt van. Wij staan voor kwaliteit en dit dragen wij ook aan onze studenten over. Wij zenden al sinds 2000 HBO en WO studenten uit aan bedrijven en daar laten we jouw bedrijf ook graag kennis mee maken. Op onze website kun je het contactformulier invullen en dan nemen wij spoedig contact op. Al jouw vragen kun je mailen naar uitvraag@tene.nl.