Payroll diensten

Wij van T&E studenten uitzendbureau zijn een gespecialiseerd uitzendbureau in het samenbrengen van werknemers (studenten) en werkgevers. Wij leveren al sinds 2000 personeel in de logistiek, horeca, office support en de dienstverlening. Maar wij bieden meer, ook voor payrolling kun je bij ons terecht. Bij al onze diensten staan wij voor flexibiliteit, snelheid, scherpe tarieven en een no-nonsense mentaliteit. De studenten, starters en young professionals die met ons werken staan voor bekend om hun representativiteit, ambitie, flexibele inzetbaarheid en bovenal het enthousiasme waarmee ze aan het werk gaan. Dit is al een mooi voordeel, wij kunnen je daarnaast helpen bij het werven en selecteren van personeel. Maar we gaan een stapje verder want ook payrolling bieden wij aan.

Wat is payrolling?

Payrolling is een constructieve oplossing om flexibiliteit te borgen voor nu en in de toekomst. Of je nu werkt met seizoenskrachten, vakantiewerkers, weekendhulpen, tijdelijk personeel, parttimers of fulltimers, T&E Payroll Services kan jou tijd, geld en zorgen besparen. Jij bepaalt wie er voor jou werkt en wat de arbeidsvoorwaarden zijn, wij doen de rest. Dit geeft jou meer ruimte en tijd en wij zorgen voor bijvoorbeeld het opstellen van een arbeidsovereenkomst en het aanbieden van deze arbeidsovereenkomst aan jouw medewerker. Wij zorgen voor de loonbetaling aan jouw medewerker en wij zorgen voor het afdragen van premies, pensioen en belastingen. Daarnaast nemen wij je nog meer uit handen want wij zijn op de hoogte van de wijzigingen in de cao, wet- en regelgeving. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over payrolling. Payrolling door T&E kan jouw bedrijf alleen maar voordelen bieden en die zal je snel ervaren wanneer je voor ons kiest.

Een afspraak maken

Wil je geheel vrijblijvend een afspraak maken over payrolling en te weten komen wat payrolling voor jouw bedrijf kan betekenen? Dan horen wij dat graag. Wij maken snel een afspraak met jou zodat wij uit kunnen leggen wat wij op het gebied van payrolling voor jou kunnen betekenen. Stuur een e-mail naar uitvraag@tene.nl wanneer je vragen hebt of een afspraak wilt maken.

payrolling