Payrolling

Ben je op zoek naar een bedrijf dat jou payroll werkzaamheden uit handen kan nemen? Dan zijn wij je graag van dienst. Het maakt niet uit of u werkt met vakantiewerkers, weekendhulpen, tijdelijk personeel, parttimers of fulltimers, T&E kan jouw payroll werkzaamheden vervullen en daardoor veel tijd, geld en zorgen besparen. Je blijft als werkgever bepalen wie er voor jou werkt en wat de arbeidsvoorwaarden zijn, wij doen de rest. Wij zorgen dus voor het opstellen van een arbeidsovereenkomst en het aanbieden van deze arbeidsovereenkomst aan jouw medewerker. Maar ook zorgen wij voor de loonbetaling aan jouw medewerker, het afdragen van premies, pensioen en belastingen en het bijhouden van wijzigingen in cao, wet- en regelgeving.

De voordelen

Wanneer je als werkgever de keuze gaat maken voor onze payroll services, dan is dat vaak een overgang. We begeleiden je hierin en houden natuurlijk rekening met jouw specifieke wensen. Het gaat veel tijd besparen, er wordt minder druk op je uitgeoefend want je kunt veel zaken aan ons uitbesteden waneer je voor onze payroll diensten kiest. Wij maken graag eerst kennis met elkaar en leggen dan uit wat wij op het gebied van payroll voor jou kunnen betekenen. Dan horen wij graag wat jouw wensen zijn, dat is de basis vanuit waar we gaan werken. Wij leggen je graag uit wat je van onze payroll diensten kunt verwachten en wat de mogelijkheden zijn.

Contact ons

Wil je graag meer weten over payroll of weten wat de kosten zijn? Op onze website kun je het contactformulier invullen en dan nemen wij spoedig contact met u op. Je kunt ook een e-mail sturen naar uitvraag@tene.nl en dan beantwoorden wij graag al jouw vragen. Wij leggen je graag alle opties uit en dan is de keuze aan jou om voor onze payroll oplossingen te kiezen.

payroll-services-small