Enthousiaste werknemers

Heb jij een eigen bedrijf in Leiden en heb je veel studentenwerk? Hiervoor ben je misschien meerdere malen per jaar op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het uitzenden van HBO en WO studenten. Gelukkig heb je ons nu gevonden. T&E studenten uitzendbureau is het uitzendbureau dat hierin is gespecialiseerd. Wij leveren namelijk al sinds 2000 personeel in de logistiek, horeca, office support en de dienstverlening. Daarbij vinden wij flexibiliteit, snelheid, scherpe tarieven en een no-nonsense mentaliteit van groot belang. Onze studenten gaan voor jouw bedrijf in Leiden vol enthousiasme aan het werk en zorgen ervoor dat het werk goed wordt uitgevoerd. Wij leveren kwaliteit in Leiden en dat brengen wij ook op onze studenten over.

Werkwijze van ons uitzendbureau

Als werkgever ben je op zoek naar een geschikt studentenuitzendbureau dat personeel voor je heeft in Leiden. Wij als werving en selectiebureau kunnen je daarin van dienst zijn. Hierbij hanteren wij een vaste werkwijze. Wij horen graag wat jouw wensen zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen. Aan de hand van deze informatie maken wij afspraken met je en kunnen wij als recruitment bureau de personeelsaanvraag indienen in Leiden. Je kunt als werkgever ook voor onze payroll diensten kiezen. Dit is een interessante optie waarover we je graag meer vertellen. Neem contact op voor uitgebreide informatie hierover.

Leiden

Onze studenten

Wij bieden onze studenten de juiste baan aan ter verrijking voor hun loopbaancarrière en helpen bij het opdoen van ervaring. Dit kan bij jouw bedrijf zijn in Leiden. Als je een callcenter medewerker zoekt of bijvoorbeeld een administratief medewerker, dan hebben wij diverse studenten voor je klaar staan in Leiden.

Meer informatie aanvragen

Ben je op zoek naar een horeca medewerker of een medewerker voor een andere functie/branche in Leiden? Laat het ons dan weten zodat wij met jou mee kunnen denken. Op onze website kunt u het contactformulier invullen en dan nemen wij spoedig contact met jou op. Je kunt ook een e-mail sturen naar uitvraag@tene.nl en dan beantwoorden wij graag al je vragen.