Geschikte horeca medewerkers

Regelmatig op zoek naar horecapersoneel? Dit is vaak iets waar veel tijd en moeite in gaan zitten. Gelukkig kun je nu voor T&E Studenten Uitzendbureau kiezen. Wij regelen de werving en selectie van het horecapersoneel graag voor jou. Wij zorgen ervoor dat eerst jouw wensen in kaart worden gebracht. Van daaruit gaan wij op zoek naar personeel dat het beste de werkzaamheden kan vervullen. Hierbij staat kwaliteit bij ons voorop en zorgen wij ervoor dat er jou veel werk uit handen wordt genomen.

T&E Horeca Projecten

Sinds 2000 verzorgen wij het horecapersoneel voor een groot aantal organisaties in Nederland. Wij zorgen er voor dat je voor zeven dagen in de week voorzien bent van horecapersoneel. Wij staan namelijk zeven dagen in de week voor jou klaar om mee te denken en te zoeken. We bieden ook een eerlijke prijs voor goed personeel en wij zijn transparant in onze werkwijze. We hebben een ruim personeelsbestand dat bestaat uit vele HBO en WO studenten en uitzendkrachten. We kunnen jou helpen aan gemotiveerde medewerkers door heel Nederland. Wij zetten onze betrouwbare en flexibele horeca medewerkers graag aan het werk voor jouw bedrijf. Je kunt bij ons terecht voor tijdelijk en vast personeel, jouw wensen zijn ons uitgangspunt. Wanneer dit jou ook aanspreekt, kan er altijd een afspraak gemaakt worden. Hierin wordt inzichtelijk gemaakt wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen.

horecapersoneel

Alles over T&E

Wanneer je meer over ons en onze diensten wilt weten, neem dan contact met ons op. Op deze pagina kun je het contactformulier invullen, wij nemen dan z.s.m. contact met jou op. Stuur een mail naar uitvraag@tene.nl wanneer je vragen hebt, we beantwoorden ze graag.