Horeca personeel

Heb je een eigen restaurant of een andere zaak in de horeca branche? Dan kunnen wij jou als horeca uitzendbureau goed van dienst zijn. T&E Studenten Uitzendbureau levert namelijk al sinds 2000 horecapersoneel aan een groot aantal organisaties in Nederland. Binnen ons netwerk van horecapersoneel maken wij een onderscheid tussen evenementenpersoneel, (bedrijf) cateringpersoneel en exclusief horecapersoneel.

Verwachtingen

Als werkgever kun je van ons horeca uitzendbureau het volgende verwachten:

  • dat we 7 dagen per week voor je klaar staan
  • dat we een eerlijke prijs bieden voor goed personeel
  • dat we altijd transparant zijn in onze werkwijze

horeca-uitzendbureau

Het is niet voor niets dat wij als horeca uitzendbureau ieder jaar groeien. Dit doen we samen met onze opdrachtgevers zowel qua omvang als qua leercurve. Wij hebben in 2013 een nieuwe training ontwikkeld bij onze opdrachtgevers op locatie. Hiermee brengen we onze medewerkers gastgerichtheid bij aangevuld met de eigen specifieke wensen van onze opdrachtgevers. Dit komt allemaal weer ten goede bij de kwaliteit van de werkzaamheden die uit worden gevoerd in de horeca. We verzorgen voor jou de werving en selectie van het personeel.

Meer over onze diensten

Wil je weten wat wij als horeca uitzendbureau voor jou kunnen betekenen? Dan horen wij dat graag van jou. Ons contactformulier kunt je invullen, dan nemen wij spoedig contact op. Je kunt ook een e-mail sturen naar uitvraag@tene.nl en dan beantwoorden wij graag al jouw vragen. Als uitzendbureau denken wij graag met je mee en adviseren waar we kunnen. Laat het ons daarom weten wanneer je interesse hebt of kennis wilt maken met ons, een afspraak is zo gepland. Wij laten graag zien hoeveel werk wij jou uit handen kunnen nemen en wat dat op kan leveren.