Gemotiveerd horecapersoneel

In de horeca komen en gaan de werknemers, de personeelsroulatie is groot. Dit zorgt ervoor dat er veel tijd verloren gaat bij het zoeken naar een nieuwe horeca medewerker. Dit kan erg lastig zijn, zeker wanneer het een drukke tijd is en je snel een horeca medewerker nodig hebt. Gelukkig zijn wij van T&E Studenten Uitzendbureau er voor jou en helpen wij graag bij het vinden van het juiste personeel

Maak kennis met ons

Wij gaan graag in gesprek met jou over de wensen die je hebt bij het zoeken naar een horeca medewerker. Het kan zijn dat je een medewerker wilt van bepaalde leeftijd of een medewerker voor de horeca zoekt met reeds enkele jaren ervaring. Wij proberen zo goed mogelijk aan jouw wensen te voldoen. De werving en selectie wordt dus geheel uit handen genomen wanneer je dat wenst. Dit geeft je even wat ruimte om andere aspecten binnen de onderneming te regelen en dat in de tijd dat wij voor jou aan het werk zijn. In korte tijd hebben wij een geschikte kandidaat voor jou gevonden die de werkzaamheden uit kan voeren. Daarom horen wij graag wat je wensen zijn, maken wij afspraken met je en hoe eerder dit geregeld is, hoe eerder wij voor jou aan de slag kunnen en je een nieuwe horeca medewerker hebt.

Vraag meer informatie aan

In de horeca zijn werkgevers vaak op zoek naar nieuwe medewerkers. Daarin kunnen wij jou ondersteunen en zelfs het hele proces uit handen nemen. Je kunt het contactformulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met jou op. Of stuur een e-mail naar uitvraag@tene.nl, dan beantwoorden wij graag alle vragen die je hebt.

,horeca vacatures