Betrouwbaar uitzendbureau

Als werkgever ben je vast regelmatig op zoek naar nieuw personeel en heb je veel studentenwerk. Dan kunnen wij van T&E studenten uitzendbureau jou o.a. van dienst zijn in de regio Hoofddorp. Ons uitzendbureau gespecialiseerd in het selecteren van HBO en WO studenten. Wij leveren al jaren personeel voor de logistiek, horeca, office support en de dienstverlening, ook in de omgeving van Hoofddorp. Flexibiliteit, snelheid, scherpe tarieven en een no-nonsense mentaliteit hebben er voor gezorgd dat wij gegroeid zijn. We hebben een bestand opgebouwd bestaande uit 15.000 studenten. Zij staan bekend om hun representativiteit, ambitie, flexibele inzetbaarheid en het enthousiasme bij het werk. Ons recruitment bureau levert alleen studenten die voor kwaliteit staan. Jouw bedrijf in Hoofddorp zal snel voorzien zijn van het personeel dat jij zoekt.

Werkwijze van ons bureau

Ons werving en selectiebureau hanteert een vaste werkwijze. Wij zullen als studentenuitzendbureau eerst aan jou kenbaar maken wat wij voor jou kunnen betekenen voor jouw bedrijf in Hoofddorp en omgeving. Als je interesse hebt dan worden er afspraken gemaakt over de samenwerking en wordt er een personeelsaanvraag ingediend. Wij nemen vervolgens de zorg van de werving en selectie op ons en kunnen voor u een callcenter medewerker of een horeca medewerker regelen in Hoofddorp. Als de kandidaat akkoord is dan kan er gestart worden met de werkzaamheden. Er vindt ook altijd een evaluatie plaats, ook als u een administratief medewerker nodig heeft. Wij werken ook met payroll. Wanneer je hier meer over wilt weten, dan kunnen wij jou hierover informeren. Misschien is payroll voor jou als werkgever interessant voor het besparen van tijd. We leveren personeel door heel Nederland, ook voor jouw bedrijf in Hoofddorp weten we de juiste personen te vinden.

Uitgebreide informatie

In de regio Hoofddorp zijn wij jou graag van dienst. Wij kunnen voor studenten zorgen in verschillende branches dus wanneer je personeel nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met je op. Alle mogelijkheden en wensen worden op elkaar afgestemd, dan weet je snel wat onze uitzendkrachten in de praktijk voor jou kunnen betekenen. Er kan altijd geheel vrijblijvend bij ons geïnformeerd worden wij voorzien je graag van deskundig advies.

hoofddorp