Flexibele medewerkers

Ben je als werkgever op zoek naar studenten die je van dienst kunnen zijn in bijvoorbeeld de horeca of als callcenter medewerker? Dan zijn wij het recruitmentbureau dat jij zoekt. Wij van T&E studenten uitzendbureau zijn gespecialiseerd in de werving van HBO en WO studenten voor allerlei banen. Ook voor uw bedrijf in Haarlem en omgeving vinden wij de juiste medewerkers. Wij leveren sinds 2000 personeel in diverse branches zoals in de logistiek, horeca, office support en de dienstverlening. Bij ons staan flexibiliteit, snelheid, scherpe tarieven en een no-nonsense mentaliteit centraal en dit heeft ook voor een groei van ons bedrijf gezorgd. Daardoor kunnen wij jou onze service ook in Haarlem aanbieden. Wij werken inmiddels met ruim 30.000 uitzendkrachten, die bekend staan om hun representativiteit, ambitie, flexibele inzetbaarheid en enthousiasme waarmee ze aan het werk gaan. Dit kunt u zelf ervaren wanneer je kennis maakt met ons werving en selectiebureau. Onze studenten in de regio Haarlem gaan graag voor jou aan de slag.

Kennismaking

De kennismaking is van groot belang. Hierdoor leer je ons kennen en wij maken als studentenuitzendbureau jouw wensen inzichtelijk. Hiervoor hanteren wij een vaste werkwijze. Na de kennismaking worden de afspraken vastgelegd en verzorgen wij de personeelsaanvraag en de werving en selectie. Op het moment dat de kandidaat in Haarlem akkoord is dan kunnen de werkzaamheden gestart worden. Daarvoor vindt er ook altijd een evaluatie plaats. Voor studenten uit de omgeving van Haarlem hebben wij de mogelijkheid om ervaringen op te doen in de gebieden waar zij gepassioneerd en nieuwsgierig naar zijn. Ons uitzendbureau werkt staat voor kwaliteit en dit brengen wij ook over op onze studenten.

 

Haarlem

Meer informatie aanvragen

Wij werken ook met payroll. Wil je hier meer over weten en bekijken of dat voor jou als werkgever interessant is. Dan horen wij dat graag. Maar ook wanneer je een callcenter medewerker of administratief medewerker zoekt in Haarlem, helpen wij graag. Op deze pagina kun je het contactformulier invullen en dan nemen wij spoedig contact met u op. Wanneer je studentenwerk in Haarlem en omgeving beschikbaar hebt, dan zorgen wij er graag voor dat het uit wordt gevoerd door goede studenten die goed werk leveren en enthousiast zijn.