Franchise Partner Profiel

Partner Profiel

Je bent een ondernemende uitzender, mét uitzendervaring, die excelleert in zijn eigen specialisme en gebied. Een Partner van T&E kan werken en denken als een eigen ondernemer maar hij acteert liever in een groter organisatie met de eerste 6 maanden een vast salaris en zonder grote financiële investeringen. Je hebt al flinke stappen gemaakt in de uitzendbranche maar je wilt méér!

Binnen onze franchiseformule heb je als managing partner alle ruimte voor een persoonlijke aanpak van zaken. In het verlengde daarvan kun je volop zelfstandig actief zijn. Tegelijkertijd lift je – ook na je startperiode – mee op de kennis en middelen van een erkende organisatie die individuele aandacht centraal stelt.

Soft Franchiseformule

Als Partner ben je vrij te bepalen in welke uitzendsector en welk gebied je wilt ondernemen. Jij doet een voorstel en samen onderzoeken wij de haalbaarheid. Aansluitend stel jij een bedrijfsplan op.

Je krijgt de vrijheid om zelf je dagen en werktijden in te delen. Werk je liever vanuit huis, ons hoofdkantoor of een eigen kantoor? Dit mag je zelf bepalen.

Ondersteuning

Als Partner bij T&E helpen we je waar we kunnen. Je ontvangt ondersteuning in de vorm van training en begeleiding, zowel bij de start als de ontwikkeling van je eigen markt. Daarnaast kun je gebruikmaken van ons geavanceerde, online CRM-pakket. Verder heb je toegang tot diverse databases en carrièresites. En dan is er nog onze Backoffice voor alle administratieve rompslomp. Denk daarbij aan het voldoen aan allerlei wettelijke verplichtingen, de urenverwerking, de salarisbetaling van je flexkrachten en de facturatieverplichtingen van je relaties. De voorfinanciering en verzekering van debiteuren nemen wij voor onze rekening. Zodat jij je helemaal kunt concentreren op kandidaten en opdrachtgevers.

Wat neem je mee

  • Minimaal 5 jaar ervaring in uitzenden/detachering/W&S
  • Kennis van en een netwerk in een specifieke branche
  • Jij bent commercieel en zelfstandig
  • Jij hebt HBO/WO werk en denk niveau
  • Jij hebt de absolute wil om succesvol te zijn