Administratief personeel

Ben je op zoek naar een financieel administratief medewerker? Dit kan een tijdrovende bezigheid zijn. Wellicht kunnen wij wat voor jou betekenen. T&E studenten uitzendbureau is het uitzendbureau gespecialiseerd in werving en selectie van medewerkers bestaande uit HBO en WO studenten, starters en young professionals. Wij kunnen jou helpen aan een goede financieel administratief medewerker.

Samenwerking met studenten

Wij werken namelijk al sinds 2000 met personeel in de logistiek, horeca, office support en de dienstverlening en leveren deze mensen aan bedrijven. Daarbij staan wij voor flexibiliteit, snelheid, scherpe tarieven en een no-nonsense mentaliteit en dit samen heeft de groei van T&E mogelijk gemaakt. Wij hebben nu een bestand opgebouwd bestaande uit 15.000 studenten. Daarbij zijn ook diverse financieel administratief medewerkers aanwezig die je graag helpen en graag ervaring opdoen in het bedrijfsleven. Ons personeel staat bekend om hun representativiteit, ambitie, flexibele inzetbaarheid en bovenal het enthousiasme waarmee ze aan het werk gaan. Wij verzorgen de werving en selectie voor jou, zo heb je snel een geschikte kandidaat voor de functie als financieel administratief medewerker.

financieel administratief medewerker

Vragen?

Wanneer je meer wilt weten over wat wij voor jou kunnen betekenen wanneer u op zoek bent naar een financieel administratief medewerker, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij leggen graag alle opties aan je voor zodat alle mogelijkheden duidelijk zijn. Vul het contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met jou op. Mailen mag naar uitvraag@tene.nl, we voorzien je graag van advies.