Breed personeelsaanbod

T&E studenten uitzendbureau is het studentenuitzendbureau wat je van dienst kan zijn als je op zoek bent naar gemotiveerd personeel. Wij hebben veel HBO en WO studenten in ons personeelsbestand. Sinds 2000 leveren wij personeel in de logistiek, horeca, office support en de dienstverlening. Wij hebben een aantal kernpunten: flexibiliteit, snelheid, scherpe tarieven en een no-nonsense mentaliteit. Hierdoor hebben wij de groei van T&E mogelijk gemaakt. Wij hebben momenteel ruim 30.000 studenten en ze staan bekend om hun representativiteit, ambitie, flexibele inzetbaarheid en bovenal het enthousiasme waarmee ze aan het werk gaan. W kunnen personeel leveren door heel Nederland dus ook voor jouw bedrijf in Eindhoven. Misschien ben je als werkgever wel op zoek naar een callcenter medewerker in Eindhoven of in de regio van Eindhoven. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres want wij zijn een werving en selectiebureau met studenten die graag voor jou aan de slag gaan.

Onze diensten

Als je personeel nodig hebt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. De werving en selectie kunnen wij als recruitment bureau voor jouw bedrijf in Eindhoven regelen. Wij hebben een uitzendbureau waarbij ook payroll een van de mogelijkheden is. Maar voordat je met ons in zee gaat, leggen wij je graag uit wat wij voor jouw bedrijf in Eindhoven kunnen betekenen. Daarvoor maken wij graag kennis en leggen we onze samenwerkingsafspraken vast. Dan wordt er een personeelsaanvraag ingediend en dan zetten wij het proces in gang. Wanneer de kandidaat akkoord is dan kan er snel gestart worden met de werkzaamheden. Er zal er altijd een evaluatie plaatsvinden over het verloop van de werkzaamheden. Ben je op zoek naar een horeca medewerker of een administratief medewerker in Eindhoven? Laat het ons weten! Wij gaan voor jou op zoek naar nieuwe medewerkers.

eindhoven

Neem contact op

Heb je studentenwerk in Eindhoven en wil je hiervoor graag geschikte kandidaten inhuren? Dan kunnen wij jou hiermee van dienst zijn. Vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met jou op. Mailen mag naar uitvraag@tene.nl dan beantwoorden wij graag al jouw vragen. Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen en van dienst te kunnen zijn bij uw zoektocht in Eindhoven.