Detacheren of uitzenden

Detacheren of Uitzenden

Kies je voor detacheren of voor uitzenden via T&E Personeelsdiensten? Het is als kiezen tussen je vader of moeder. Beide manieren om aan tijdelijk personeel te komen zijn namelijk prima. Met detachering kies je voor wat meer zekerheid, bijvoorbeeld over de periode waarin werkzaamheden uitgevoerd worden.

Medewerkers nodig?

Detacheren en uitzenden zijn slechts twee van de gespecialiseerde diensten die T&E Personeelsdiensten aanbieden. Naast detacheren en uitzenden biedt de organisatie poolmanagement, waardoor je beschikt over een vaste groep flexibel personeel. Vraag direct meer informatie aan.

 

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer (*)

Email (*)

Meer informatie

Uw naam (*)

Bedrijfsnaam

Email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

030-2938151

 

callcenter werk

Kies je voor detacheren of voor uitzenden via T&E Personeelsdiensten? Het is als kiezen tussen je vader of moeder. Beide manieren om aan tijdelijk personeel te komen zijn namelijk prima. Met detachering kies je voor wat meer zekerheid, bijvoorbeeld over de periode waarin werkzaamheden uitgevoerd worden.

In dienst van T&E, onder operationele leiding van de opdrachtgever

Detacheren of uitzenden dus, dat is de vraag. Kijken we naar de detacheringsmogelijkheden die T&E Personeelsdiensten biedt, dan zien we dat detachering met name op projectbasis plaatsvindt. Kies je voor detachering, dan blijven de gedetacheerde professionals in dienst van T&E Personeelsdiensten, maar ligt de directe operationele leiding en het toezicht bij de opdrachtgever. Kiezen voor detachering is zoiets als personeel huren voor een bepaalde periode. Detachering kan bij T&E Personeelsdiensten plaatsvinden op individuele basis maar zeker ook in groepsverband. Het kan dus gaan om slechts een vakman die gedurende een vaste periode aan de slag gaat, het kan echter ook gaan om een team dat bestaat uit verschillende specialisten. Detachering is een uitstekende oplossing als een organisatie op zoek is naar tijdelijk personeel.

Met detachering kies je voor zekerheid en vastigheid

Met detachering kies je voor duidelijkheid en zekerheid. Voor er echter een gedetacheerde vakman bij jouw organisatie aan de slag gaat, vindt er altijd een gesprek plaats tussen de opdrachtgever en de specialisten van T&E Personeelsdiensten. T&E doet ook de werving en selectie immers en dus is het goed elkaar te leren kennen om zo te weten aan welke eisen een vakman dient te voldoen. Ook wordt zo kennis gemaakt met de bedrijfscultuur en de organisatie en kan straks als er kandidaten zijn beter ingeschat worden of iemand wel of niet bij de opdrachtgever past. Detacheren biedt een aantal bewezen voordelen, zeker als je samen gaat werken met T&E Personeelsdiensten. Die voordelen zijn dat je door in zee te gaan met T&E altijd te maken krijgt met ervaren recruiters die direct voor je aan de slag gaan. Je kiest bovendien voor zekerheid voor een vastgestelde periode of voor een project en in alle gevallen wordt door de specialist in detacheren een referentiecheck uitgevoerd. Zo wordt geen van de partijen verrast. Ook kan er gezorgd worden dat de formaliteiten rondom een VOG-verklaring geregeld worden en altijd zal T&E Personeelsdiensten een transparante manier van werken etaleren.

Specialist in detacheren en uitzenden

Je kunt echter ook kiezen voor uitzenden in plaats van detacheren. Zeker is dat je door voor uitzenden te kiezen voor de maximale flexibiliteit kiest. T&E Personeelsdiensten is specialist in zowel detacheren als uitzenden en kan wat betreft uitzenden putten uit een grote pool flexibele, veelzijdige en zeer gemotiveerde uitzendkrachten. Deze specialisten kunnen vaak heel erg snel ingezet worden. Uitzenden is een wijze om de opdrachtgever te voorzien van tijdelijke krachten. Uitzenden vindt vaak plaats tijdens de drukke perioden, bij ziekte van vast personeel, maar kan ook voor een langere periode gelden als sprake is van structurele personeelstekorten. Samenwerken met T&E Personeelsdiensten biedt zeker als het uitzenden betreft steeds de maximale flexibiliteit. T&E stelt een organisatie personeel beschikbaar, iets dat geschiedt op flexibele basis tegen een vooraf afgesproken tarief. De opdrachtgever bepaalt hoe lang het personeel  aan het werk blijft.

Ook voor ad hoc service doe je een beroep op T&E Personeelsdiensten

Zeg het maar; detacheren en verzenden bieden beide voordelen. Die van uitzenden? Dat zijn specifiek de grote mate van flexibiliteit, de ad hoc service die geleverd kan worden als er dus sprake is van acute nood. Ook structurele tekorten kunnen prima ingevuld worden, of je kiest voor uitzendkrachten tijdens de zogenaamde piekmomenten. Door uitzenden te organiseren via T&E Personeelsdiensten weet je dat je altijd te maken krijgt met een ervaren team van recruiters dat steeds in staat is de beste mensen voor het oplossen van een probleem van een organisatie te vinden. Verder is het vanzelfsprekend dat er altijd juridisch correct gewerkt wordt. Detacheren en verzenden zijn overigens slechts twee van de diensten die door de specialist aangeboden worden.

Enorm ervaren en gezegd met heel veel expertise

Als we kijken naar die specialist, dan zien we een organisatie die hecht aan persoonlijk contact. Wat dat betreft is de organisatie net klein genoeg om dit ook in de praktijk te brengen. Maar: T&E Personeelsdiensten gaan zeker de grotere klussen niet uit de weg. Ook die kunnen ze op perfecte wijze invullen. Laat dat duidelijk zijn. Verder is het team ervaren en beschikt het over enorm veel expertise. De werkwijze is steeds transparant en duidelijk, zodat er bijvoorbeeld nooit klachten ontstaan over de financiële afwikkeling, De medewerkers van T&E Personeelsdiensten zijn bovendien erg betrokken en vaak ook buiten kantooruren prima te bereiken, onder meer via WhatsApp.

Poolmanagement voor vaste groep flexibel personeel

Detacheren en uitzenden zijn slechts twee van de gespecialiseerde diensten die T&E Personeelsdiensten aanbieden. Naast detacheren en uitzenden biedt de  organisatie poolmanagement, waardoor je beschikt over een vaste groep flexibel personeel.  Uitzendkrachten kunnen in dat geval reageren op een losse dienst of een tijdelijke opdracht. Na gebleken geschiktheid en het gewenste profiel kan de uitzendkracht worden ingepland. Via de poolmanager app is de uitzendkracht in staat om meteen inzicht te verschaffen in waar en wanneer er gewerkt moet worden. De planners van T&E checken een dag van tevoren nog of alles verder duidelijk is, hoe professioneel is dat.

Passend bij de bedrijfscultuur

Detacheren en uitzenden dus, poolmanagement; er is echter meer. Ook werving en selectie is namelijk aan de specialisten wel besteed. Voor als een organisatie op zoek is naar vast personeel. Als gezocht wordt naar mensen die passen bij de bedrijfscultuur. Wat betreft werving en selectie biedt T&E Personeelsdiensten steeds zeer ervaren medewerkers die gespecialiseerd zijn in vakgebieden als logistiek, hospitality, marketing, office, financieel en callcenter. Ook kun je nog kiezen voor payroll, waardoor je als organisatie zelf gevrijwaard blijft van  administratieve rompslomp. Wat ook aan te raden is, is de planning te laten verzorgen door de specialisten van T&E Personeelsdiensten. Op de manier bespaar je zelf heel veel tijd en dus in feite ook geld. Door met de expert in zee te gaan op dit gebied, kun je flexibele uitzendkrachten inzetten. Is er een ad hoc oplossing noodzakelijk en ben je nog liever vandaag dan morgen personeel nodig. In doorgaans alle gevallen is T&E Personeelsdiensten in staat om de ontstane problemen op te lossen. T&E zegt flexibel te zijn en laat dat ook zien door ook ad hoc oplossingen niet uit de weg te gaan.

De mensen aan het werk die de organisatie verdient

En zo kan door T&E Personeelsdiensten steeds een breed palet aan diensten aangeboden worden. Detacheren en uitzenden en al die andere diensten hebben gemeen dat elke organisatie steeds die mensen aan het werk krijgt die het verdient. Die passen bij de bedrijfscultuur en hun vak ook echt verstaan. Zo heb je een personeelsprobleem, en zo is dat opgelost. Met dank aan T&E, niet voor niets toonaangevend in de branche en geliefd onder zowel werkzoekenden als opdrachtgevers.