Studenten op zoek naar een baan

Heb je een horeca onderneming of een eigen callcenter in de regio Den Bosch, het kan zijn dat je dan ook regelmatig studentenwerk hebt. Daarvoor kunt je een beroep doen op onze diensten. Wij van T&E studenten uitzendbureau zijn een uitzendbureau wat gespecialiseerd is in werving van HBO en WO studenten. Wij leveren sinds 2000 personeel in de logistiek, horeca, office support en de dienstverlening. Ons recruitment bureau is jou graag van dienst in de regio van Den Bosch om ervoor te zorgen dat je snel een goede callcenter medewerker vindt. Bij ons kun je rekenen op kwaliteit, daar staan wij voor en dit dragen wij over aan onze uitzendkrachten. Wanneer je ook houdt van flexibiliteit, snelheid, scherpe tarieven en een no-nonsense mentaliteit dan kun je gerust kennis komen maken met ons studentenuitzendbureau. We hebben een breed personeelsbestand en vinden vast de juiste medewerkers voor jouw bedrijf in Den Bosch.

Hoe verloopt het proces?

Op het moment dat je contact met ons op hebt genomen voor een kennismakingsgesprek, leggen wij jou uit wat wij voor je kunnen betekenen als werving en selectiebureau. Wij maken afspraken met je, dienen een personeelsaanvraag in en dan vindt de werving en selectie voor jouw bedrijf in de regio Den Bosch plaats. Als de kandidaat akkoord gaat, dan wordt er gestart met de werkzaamheden. Vervolgens zal er ook nog een evaluatie plaatsvinden. Wij werken graag met studenten die enthousiast zijn en leergierig zijn. Dit merk je ook wanneer je hen aan het werk ziet. Ook in Den Bosch vinden wij dus het juiste personeel voor jouw bedrijf.

Den Bosch

Stel ons jouw vragen

Zoek je een horeca medewerker of een administratief medewerker in Den Bosch? Dan kunnen wij jou verder helpen. Wij leggen je graag alle mogelijkheden uit. Ook op het gebied van payroll kunnen wij jou van dienst zijn. Hiermee besparen wij je veel tijd en geld. Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Naar uitvraag@tene.nl mailen kan natuurlijk ook altijd, we beantwoorden je vragen graag.