Callcenter personeel

Op zoek naar personeel dat het callcenter werk uit kan voeren voor jouw bedrijf? Dan hebben wij goed nieuws voor je want T&E studenten uitzendbureau kan daarin helpen. Wij zijn als uitzendbureau namelijk gespecialiseerd in het samenbrengen van HBO en WO studenten, starters en young professionals met werkgevers. Dit doen wij ook voor het werk in een callcenter. Wij helpen studenten graag aan werk en zorgen ervoor dat werkgevers een goede student in dienst kunnen nemen, die voldoet aan de wensen en kwaliteit die zij verwachten. Wij verzorgen al sinds 2000 personeel in de logistiek, horeca, office support en de dienstverlening. Daarom kunnen wij jou ook snel van dienst zijn wanneer er invulling gegeven moet worden aan vacatures die te maken hebben met callcenter werk. Daarbij staan flexibiliteit, snelheid, scherpe tarieven en een no-nonsense mentaliteit centraal.

Op zoek naar nieuwe medewerkers?

Als je voor callcenter werk medewerkers zoekt, dan hebben wij de oplossing. We hebben een bestand met ruim 30.000 uitzendkrachten en zij doen graag ervaringen op in het werkveld. Ze staan voor kwaliteit en gaan er voor de volle 100% voor. Zoek daarom niet verder wanneer je werk hebt binnen een callcenter. Wij staan voor jou klaar, wij werven en selecteren de medewerkers die voldoen aan jouw wensen. De studenten in ons bestand staan direct voor jou klaar, ook wanneer er spoedklussen zijn.

callcenter werk

Meer informatie

Wij horen het graag wanneer wij jou van dienst kunnen zijn of uitleg kunnen geven over onze werkzaamheden. Het is altijd mogelijk geheel vrijblijvend een gesprek met ons aan te vragen waarin wij alle opties aan jou voorleggen. Op onze website kun je het contactformulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met je op. Mailen mag natuurlijk ook naar uitvraag@tene.nl.