Personeel voor jouw callcenter

Ben je regelmatig op zoek naar nieuwe callcenter medewerkers voor jouw bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het zoeken naar een geschikte callcenter medewerker is belangrijk, maar kan erg tijdrovend zijn. Daarom kun je de werving en selectie van een nieuwe medewerker ook uitbesteden aan T&E studenten uitzendbureau. Wij zijn een uitzendbureau met een personeelsbestand bestaand uit HBO en WO studenten. Wij zijn al sinds 2000 actief en leveren personeel in de logistiek, horeca, office support en de dienstverlening. Bij ons staan flexibiliteit, snelheid, scherpe tarieven en een no-nonsense mentaliteit centraal. Wij hebben al veel werkgevers aan goede medewerkers geholpen helpen ook jou graag.

Wij gaan voor jou op zoek

Als je een nieuwe callcenter medewerker zoekt, ben je bij T&E aan het juiste adres. Wij maken graag kennis met jouw onderneming, horen graag wat jouw wensen zijn en dan kan de werving van de callcenter medewerker beginnen. Kwaliteit speelt hierin een grote rol. Wij staan namelijk voor kwaliteit en dit dragen wij ook over aan onze studenten en uitzendkrachten. Je zal dit ervaren wanneer wij de geschikte medewerker voor jouw callcenter hebben gevonden en deze bij jou aan het werk gaat.

Callcenter-medewerker-small

Contact

Als je op zoek bent naar personeel voor callcenter werkzaamheden zoek dan niet verder. Wij zijn jou als uitzendbureau graag snel van dienst en nemen je graag wat werk uit handen. Dit bespaart veel tijd en deze tijd kun je weer stoppen in andere werkzaamheden. Vul het contactformulier in, dan nemen wij spoedig contact met jou op. Een e-mail sturen is ook een optie natuurlijk. Stuur de mail naar uitvraag@tene.nl dan beantwoorden wij graag alle vragen.