Arbeidskracht

Arbeidskracht nodig?

Voor wie op zoek is naar arbeidskrachten is T&E Personeelsdiensten de geschikte partner.

Nieuwe arbeidskrachten nodig?

Bij T&E Personeelsdiensten draait het om de arbeidskracht. Om opdrachtgevers die arbeidskracht zoeken, zoals arbeidskrachten op zoek zijn naar de leukste klussen in een interessante en fijne werkomgeving, T&E Personeelsdiensten vult het op geheel eigen manier in. Vraag direct meer informatie aan.  

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer (*)

Email (*)

Bij T&E Personeelsdiensten draait het om de arbeidskracht. Om opdrachtgevers die arbeidskracht zoeken, zoals arbeidskrachten op zoek zijn naar de leukste klussen in een interessante en fijne werkomgeving, T&E Personeelsdiensten vult het op geheel eigen manier in. Zeker als het gaat om de inzet van arbeidskracht voor festivals en evenementen steekt het de concurrentie de loef af zoals het ook geldt als hét jongeren uitzendbureau.

Arbeidskracht met veel ervaring in de horeca

De wat jongere arbeidskrachten van de specialist in personeelsdiensten hebben veel ervaring in de horeca en zie je jaarlijks terug op de festivals en tijdens evenementen. Organisaties doen steeds weer een beroep op de arbeidskrachten van de specialist, ook omdat de arbeidskracht dat zelf wil. Zo zijn zelfs al verschillende pools ontstaan met medewerkers de bij elk festival van een bepaalde organisator van de partij zijn. Ben je arbeidskracht bij T&E Personeelsdiensten, dan werk je met een speciale app waarop steeds de planning van werkzaamheden te vinden is.

Aansprekende plekken om te werken

De gemiddelde arbeidskracht heeft het al snel naar de zin bij T&E Personeelsdiensten. De reden is simpel; de partnerschappen die het heeft met onder meer organisaties als de Jaarbeurs, KFC, Holland Casino, het Spoorwegmuseum, FC Utrecht en Ajax en de Amsterdam Arena. Stuk voor stuk plekken waar iedereen wel wil werken. Overigens biedt de personeelsdienst meer dan alleen werk in de horeca of op evenementen. Er zijn ook functies binnen de catering en in de financiële wereld, terwijl er ook callcenter werkzaamheden en logistieke uitdagingen liggen te wachten op de fanatieke arbeidskracht. De arbeidskracht heb je vaak in twee uitvoeringen; de een wil die paar uurtjes om een keer extra op stap te gaan, een ander pakt elk uurtje met beide handen aan omdat elke maand opnieuw de huur voldaan moet worden. Voor beide arbeidskrachten is begrip en wordt maatwerk geleverd.

Transparant over termijnen en prijzen

Kijk je naar T&E Personeelsdiensten, dan zie je een bedrijf dat hecht aan persoonlijk contact met de uitzendkracht, en daar ook nog net niet klein genoeg voor is. Neemt niet weg dat het ook voldoende arbeidskracht biedt voor complexe en grote projecten. Betrouwbaar, eerlijk, betrokken en transparant zijn andere kernwaarden van het bedrijf dat altijd duidelijk is over de prijzen en de termijn waarin personeel geleverd kan worden. Je kunt bij de ervaren specialist ook terecht voor payroll, detachering, uitzenden, poolmanagement en ad hoc. Ad hoc is dat opdrachtgevers acuut mensen nodig hebben om een project of klus af te kunnen ronden. Door de flexibele instelling van zowel het team als de arbeidskrachten van T&E Personeelsdiensten kan ook aan dergelijke verzoeken voldaan worden, zoals de specialist in personeelsdiensten toch al geen enkele uitdaging bij voorbaat uit de weg gaat.

Opdrachtgever en arbeidskracht worden op de wenken bediend

Wie zoekt naar arbeidskracht doet zaken met T&E en de arbeidskracht die graag extra wil werken of een uitdagende werkplek zoekt, doet dat eveneens. Vraag en aanbod komen zo samen bij de expert in personeelsdiensten, die zowel opdrachtgever as arbeidskracht koestert en op de wenken kan bedienen.

 

Meer informatie

Uw naam (*)

Bedrijfsnaam

Email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

 

030-2938151

 

callcenter werk