Op zoek naar personeel?

T&E Studenten Uitzendbureau helpt jouw bedrijf graag aan kundig personeel in Amsterdam. Wij zijn als uitzendbureau gespecialiseerd in HBO en WO studenten aan een baan helpen. We leveren personeel in de logistiek, horeca, office support en de dienstverlening. Inmiddels hebben we een bestand opgebouwd van meer dan 15.000 studenten. De studenten staan bekend om hun representativiteit, ambitie, flexibele inzetbaarheid en het enthousiasme waarmee ze aan het werk gaan. Heb je in Amsterdam studenten nodig in de horeca of bij evenementen? Dan kun je ons inschakelen want wij regelen dat graag voor jou.

Hoe wij te werk gaan

Wij hebben een vaste werkwijze. Wij maken kennis met elkaar, we maken samenwerkingsafspraken, er wordt een personeelsaanvraag ingediend, wij zorgen voor de werving en selectie, de kandidaat gaat akkoord, dan kan er gestart worden met de werkzaamheden en dan vindt er een evaluatie plaats. Ons studentenuitzendbureau is je graag van dienst wanneer je op zoek bent naar medewerkers in Amsterdam, wij kunnen jou snel helpen aan een geschikte callcenter medewerker. Ook wanneer je ander studentenwerk hebt, kun je een beroep doen op ons personeelsbestand. We beschikken over een breed personeelsbestand en kunnen je niet alleen in Amsterdam maar ook in andere steden in Nederland van dienst zijn met gemotiveerd personeel.

Waarom T&E?

Bij ons geniet je van een groot aantal voordelen. Wij zijn een werving en selectiebureau en kunnen jouw bedrijf in Amsterdam goed van dienst zijn wanneer je studenten zoekt. Of het nu gaat over een horeca medewerker of een administratief medewerker, wij staan als uitzendbureau voor je klaar. Wij bieden ook payroll diensten aan bedrijven aan. Ons recruitment bureau hanteert scherpe prijzen en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van onze studenten in Amsterdam. Kwaliteit staat bij ons centraal en dat maken onze studenten graag waar voor jouw bedrijf in Amsterdam.

Neem contact op

Wil je graag meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Dan kun je nu contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in en wij nemen zullen snel reageren. Je kunt ook een e-mail sturen naar uitvraag@tene.nl. Er kan altijd geheel vrijblijvend een afspraak worden gemaakt zodat je met ons kennis kunt maken en weet wat wij voor jou kunnen doen.

amsterdam