Studenten uitzendbureau

Heb je al kennis gemaakt met T&E studenten uitzendbureau? Ons uitzendbureau is gespecialiseerd in het samenbrengen van HBO en WO studenten met allerlei werkgevers. Wij leveren sinds 2000 personeel in de logistiek, horeca, office support en de dienstverlening. Ben je op zoek naar een callcenter medewerker of een administratief medewerker? Dan hoef je niet meer verder te zoeken want ons studentenuitzendbureau helpt jou graag verder. Wij zorgen voor een flexibiliteit, snelheid en scherpe tarieven. Onze studenten zijn enthousiast en leergierig en werken graag voor uw bedrijf in Amersfoort. Ons recruitment bureau staat voor jou klaar wanneer je op zoek bent naar studenten voor de uitvoering van het studentenwerk, ook wanneer je een callcenter medewerker in Amersfoort zoekt.

Waarom kiezen voor T&E?

Er bestaat een grote kans dat je te veel betaalt voor jouw inleenproces, zeker wanneer je nog geen gebruik maakt van de diensten van ons. Onze scherpe tarieven en onze hoge kwaliteit van studenten biedt je de gelegenheid om goede producten en diensten af te leveren. Dit laten wij joe graag ervaren en daarom bieden wij onze diensten ook aan in Amersfoort.

Hoe gaan wij te werk?

Om te beginnen zal ons werving en selectiebureau op zoek gaan voor jouw bedrijf in Amersfoort. We laten je kennis maken met onze werkwijze. Daarbij kun jij als werkgever eventueel interesse hebben in payroll, ook daarmee kunnen wij jou van dienst zijn. Dit kan voor jou als werkgever namelijk erg interessant zijn. Na de kennismaking zorgen wij ervoor dat alle afspraken vast worden gelegd en wordt er een personeelsaanvraag ingediend. Dan vindt de werving en selectie plaats in Amersfoort en als de kandidaat akkoord gaat dan wordt er gestart met de werkzaamheden. Na een tijdje vindt er ook een evaluatie plaats. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf in Amersfoort gemotiveerd personeel geleverd krijgt.

Vragen

Wanneer je meer wilt weten over onze diensten, dan horen wij dat graag. Gebruik hiervoor het contactformulier op deze pagina, dan reageren wij zo snel mogelijk. Je kunt ook een e-mail sturen naar uitvraag@tene.nl en dan beantwoorden wij graag al jouw vragen.

amersfoort